ORLIĆ: Đilas i njegova stranka, od mržnje prema Vučiću više ni sami ne znaju - kuda i na koga udaraju

Novosti online

03. 02. 2021. u 12:09

ŽUTI tajkun Dragan Đilas i njegova privatna firma, koja se predstavlja kao politička stranka, od mržnje prema Aleksandru Vučiću su toliko obnevideli da više ni sami ne znaju - kuda i na koga udaraju - izjavio je danas član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

ОРЛИЋ: Ђилас и његова странка, од мржње према Вучићу више ни сами не знају - куда и на кога ударају

Novosti

- Kako su nedavno, iz čiste pakosti i zavisti prema predsedniku Srbije, klevetali Kinu, juče već SAD i zapadnu Evropu, danas isto rade i direktno sa Francuskom. Biće da je tajkunima i lopovima iz bivšeg režima problem postala kompletna planeta na kojoj se nalaze.

A šta je razlog najnovije nervoze do srži pokvarenih i dokazano nesposobnih, a na vlast i tuđe pare večito alavih ostataka tajkunskog kartela? To što Aleksandar Vučić ima očigledan ugled u svetu, zahvaljujući kom i metro u srpskoj prestonici dovodi u realnost posle više od 50 godina čekanja, baš kao što je zahvaljujući ličnom ugledu od Srbije napravio šampiona Evrope u vakcinaciji? Jer je svaka pobeda Srbije danas po jedan lični poraz snaga prošlosti, jer pokazuje svu njihovu nesposobnost?

Je li razlog za nove laži i nebuloze o cenama i zaduživanju, to što Srbija očigledno sa velikim uspehom kontroliše svoj javni dug, a istovremeno uspeva da realizuje sve one projekte za koje su Đilas i ekipa samo lagali da će ih realizovati, a nisu prstom mrdnuli da to zaista urade? Ili je najveći problem što tu – za njih nema ni dinara za ugradnju, a toliko su joj se nadali? Jer su tako jedino i umeli da „rade“, lopovi po sopstvenom priznanju, koji su se dok su bili na vlasti ugrađivali u tendere, nameštali konkurse i uzimali procenat od svakog posla.

Ako im još dodatno so na ranu stavlja i očigledna jalovost njihovih bizarnih pisama, koje šalju po belom svetu sa ciljem da svoju državu ispljuju i iskleveću, to je samo njihov problem. Niko ih ne uzima za ozbiljno. Mogu zbog toga da besne i histerišu na ceo svet slobodno, ali Aleksandra Vučića i Srbiju koju on danas vodi nemaju pravo da uzimaju u usta. Previše su zla toj zemlji i njenom narodu naneli. A besramne kampanje koje danas vode protiv kineskih vakcina, francuskog metroa i spalionice u Vinči, protiv svakoga u svetu ko sa Srbijom dobro sarađuje, ali i protiv poštenog naroda koji se bori za budućnost svoje dece – ne čine to zlo tajkunskog kartela ništa manjim. Naprotiv, narodu su svakim svojim potezom samo odvratniji. Verovatno i ostatku planete - naveo je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (10)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024