PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavo je da očekuje da će na predstojećim izborima na tzv. Kosovu pobediti snage koje će insistirati na ujedinjenju sa Albanijom, a zatim će uslediti pritisak na Srbiju da prizna tzv. Kosovo.

prellee

24.01.2021. 22:18

Treba im otovreno reći da je Zapad sve uradio na Balkanu nepoštujući Srbiju i Srpski interes. Mora se pričati sa njima, mnogo...Nikako kao Milošević u Beogradu, sam, samcat. To što se žele ujediniti Albanci nija naša greška, nego njihova. Zar Zapad Albancima ne može zabraniti ujedinjenje! Ne mogu da vjerujem da je Zapad nemoćan, zaista ne mogu. Sad mi trebamo da spašavamo Zapad, opet ne mogu vjerovati! Zar mi možemo spasiti Zapad od toga! Njihov je to cilj, njihova namjera, volja Zapada. Da naprave demografsku silu ravnopravnu Srbiji i Srpskom narodu. Neka se ujedine ali Kosovo je i naše, mi želimo svoj dio. Želimo da naš narod odluči gdje da živi, sa Srbijom ili sa Albanicma. Nas su tukli i jedini i drugi, mi Srbi smo izgubili povjerenje i u jedne i druge. Nas nisu uvažavali i sad nas još treba kriviti što je projekat Kosovo propao. Helmut Kol, Mok, Bler, naročito Klintonovi su sve ovo započeli, nadam se da se neće završiti kao što su sve zamislili. Moraju i naš interes uvažiti, interes Republike Srbije, Republike Srpske. Mi samo kad imamo državnost, samo kad smo zajedno, mi smo sigurni. Ovako rascjepkani, smo uništeni kao u Hrvatskoj, F BiH, Crnoj Gori, Makednoniji, Kosovu...Bolji nam primjer ne treba. Sve to Zapad mora dobro da plati, sve to nemoguće je zaboraviti, nemoguće je vjerovati Zapadu.

ZALIV tacka NET

24.01.2021. 22:22

A mi ne mozemo nista da kazemo? Recimo da ako se to desi razmisljamo o vojnom savezu sa Rusijom i slicno....zauzmemo bar deo gde se nalzi vecina naseg naroda na severu i to kontrolisemo. Mi mozemo samo da kazemo kako je nesto opasno, saginjemo glavu i cekamo !? Ne ocekujem da mi se objavi komentra jer je vise nego ocigledno da na vecini domacih sajtova ne mozes da uputis kulturnu i normalnu kritiku ako je na racun predsednika tj vlasti.

Zoran KOS

24.01.2021. 22:48

Prema medjunarodnom pravu diskreciono pravo svake drzave je da li ve priznati ili.nece drugu drzavu. Dakle, suvereno.je pravo svake zemlje da li.ce priznati ili.nece drugu drzavu

Milos

25.01.2021. 00:29

Srbija svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduje uprkos problemima koje je stvorila epidemija korona virusa i nastavlja putem odbrane svoje ekonomije, mira i stabilnosti a posebno brigom o zdravlju i očuvanja života građana.