VUČIĆ OTKRIO MRAČNI PLAN ZAPADNIH SILA: Čeka nas užasno teška godina, Srbija će biti ucenjena

Novosti online

24. 01. 2021. u 20:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavo je da očekuje da će na predstojećim izborima na tzv. Kosovu pobediti snage koje će insistirati na ujedinjenju sa Albanijom, a zatim će uslediti pritisak na Srbiju da prizna tzv. Kosovo.

ВУЧИЋ ОТКРИО МРАЧНИ ПЛАН ЗАПАДНИХ СИЛА: Чека нас ужасно тешка година, Србија ће бити уцењена

Foto Dragan Milovanović

- Svakako će pobediti snage koje institiraju na ujedinjenju sa Albanijom. Haradinaj je opasan čovek. To je rekao jer je Kurtiju potrebna jedna albanska partija za većinu i Haradinaj se gura da to bude on, i da bude izabran za ,,predsednika" tzv. Kosova. Imali biste tu vrstu koalicije za veliku Albaniju. A onda će početi da nas da ucenjuju sa velikom Albanijom, i reći će da priznamo tzv. Kosovo. Sa tom idejom će nam doći stranci - rekao je Vučić na TV Prva.

Na konstataciju da Haradinaj već i spominje da bi to trebalo da bude kompromis, Vučić odgovara da ga ne brine to šta prištinski političari kažu, već što će sa tom idejom doći i stranci.

- To je ono što mogu da kažem i što očekujem. Čeka nas užasno teško proleće, leto, jesen. Ali, borićemo se - poručio je predsednik Srbije.

Komentarišući izjavu Danijela Servera da on neće priznati nezavisnost tzv. Kosova, Vučić je rekao da je to tačno.

- Server je rekao da se to neće desiti, da neću priznati tzv. Kosovo. Zato što zna koliko sam odgovoran. On računa na neke druge, zna da sam ja isuviše odgovoran - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

ZAR TAKO? Ojadili Srbe u Grčkoj - nisu verovali šta su im uradili sa autom na Halkidikiju (FOTO)