PREDSEDNIK ODGOVORIO: Evo koju vakcinu će Vučić primiti

Tanjug

28. 12. 2020. u 14:50

ПРЕДСЕДНИК ОДГОВОРИО: Ево коју вакцину ће Вучић примити

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će primiti neku od sledećih vakcina protiv korona virusa koju odobre srpske zdravstvene vlasti, navodeći da mu je svejedno koja će to vakcina biti, jer ima poverenje u odluke naših zdravstvenih organa.

Vučić je to rekao na novogodišnjoj konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje novinara kineske televizije koji ga je pitao koju vakcinu će primiti i da li će to možda biti vakcina kineske kompanije Sinofarm, sa kojom Srbija, između ostalih, pregovara.

-Ja sam rekao da ću da čekam da mi kažu da postoji neka vakcina u koju ne veruju, jer ja verujem u ono što će reći naše zdravstvene vlasti i koju sledeću, neku od sledećih, vakcina budu odobrili, ja ću da je primim - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će on primiti jednu vrstu vakcine, ministar zdravlja Zlatibor Lončar neku drugu...

-Potpuno je svejedno, ne znam kojim će redom odobravati naša Agencija za lekove. Mi verujemo u vakcinu, vakcina je spasila svet - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Minja

29.12.2020. 09:06

Srbija kao mala zemlja pokazala je veliku odgovornost i snagu u ovoj borbi sa kovidom od prvog dana! Nadamo se da ce resavanje vakcina doneti kraj ovog ruznog poglavlja u zivotima svih nas !

Kole

29.12.2020. 10:41

Podržavam vakcinaciju i smatram daje to veliki plus za sve nas jer time ćemo jedino tako pobediti ovo zlo od virusa koje nas je zadesilo i koje je odnelo mnogo života.

Slobo

29.12.2020. 10:43

Ja kao građanin ove zemlje smatram da su sve vakcine dobre a tiču se upravo našeg zdravlja koje god da odobri agencija za lekove ja ću primiti jer verujem i smatram da je ovo spas za ceo svet. Dugo se čekalo na nabavku ovakve vakcine i zahvalan sam mnogo svima koji su naši ovaj lek.