LAVROV DOLAZI U SRBIJU! Vučić objasnio šta se dešava sa Putinovom posetom

Novosti online

15. 10. 2020. u 20:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Sergej Lavrov doći u Beograd, a da se od predsednika Rusije Vladimira Putina i da čeka odgovor.

ЛАВРОВ ДОЛАЗИ У СРБИЈУ! Вучић објаснио шта се дешава са Путиновом посетом

Foto: Tanjug

- Što se tiče predsednika Putina, sa njim sam više puta razgovarao i on jedva čeka da dođe u Srbiju. Ali znate, kada ima 15.000 obolelih i 300 mrtvih, nisam video da je išao bilo gde. Mi i dalje čekamo njegov odgovor da vidimo kad dolazi u našu zemlju. Što se tiče ministra Lavrova, moraću da vas razočaram. Gospodin Lavrov će, kako stvari stoje, svakako doći u Beograd - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (40)

IZVIĐAČKA ČETA ISPUNILA SVOJE ZADATKE: Sjajn prikaz Vojske Srbije na Pešteru (VIDEO)