PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na opasku bivšeg Šefa OEBS na Kosovu Vilijema Vokera da ga iritira to što ga šef srpske države "i dalje pominje".

Komentari (40)

Biljana M

10.10.2020. 20:19

Ne znam sta kreatoru slucaja Racak nije jasno. I nas strasno iritirao njegov postupak. Svaka cast predsedniku sto ga pominje, i treba to jos cesce da radi.

Goran Jakovljevic

10.10.2020. 23:06

Voker je jedan od najvecih zlocinaca 20. veka. Zbog njegovih lazi i izmisljotina poginulo je na hiljade ljudi, a Srbiji je 1999. naneta neprocenjiva materijalna steta. Da ima pravde on bi izdrzavao najgoru mogucu robiju.

Dragan

11.10.2020. 02:43

Voker je zločinac koji nije odgovarao zločin jer je pomogao da se izazove sukob na KIM. On je zajedno sa Medlin Olbrajt, Džejm Rubinom i Ričardom Holbrukom radio na finansiranju i obuci albanskih terorista,čija je uloga bila da isprovociraju sukobe sa srpskom vojskom i policijom. Osnovni motiv je bio eskalacija sukoba i izgovor za dovođenje NATO trupa na teritoriju Srbije. Voker je ološ od čoveka, iritirao je celu Srbiju kojoj je naneo neprocenjivu štetu koju i dan danas osećamo.

Jelena

11.10.2020. 06:28

Ne znam šta to kreatoru slučaja Račak nije jasno. Narod Srbije je strašno iritirao njegov postupak.Vokera boli istina, zato mu smeta to što Aleksandar Vučić govori.Vilijam Voker je jedna velika lažovčina i zločinac nad srpskim narodom. Izneo je neistine u slučaju sa Račkom. On je najveći neprijatelj koga je Srbija ikada imala i poslednji je pozvan da se upliće u naša pitanja i probleme. Da mu je savest čista niko ga nebi iritirao.

Pera

11.10.2020. 06:54

Samo napred predsednice,otvorite racun za kupovinu s400 da na dobrovoljnoj osnovi mi gradjani doniramo novac i pokazemo koliko volimo nasu Srbiju i koliko nam je bitno,da Srbija bude vojno snazna. Ogroman deo populacije bi dao novac za tu stvar,jer da smo imali takva oruzija 90tih ,ne bi imali danas ovih problema.

Hana

11.10.2020. 07:05

Voker ne može da se iskupi za sva zlodela koje je učinio Srbima, pa ga sada Vučić iritira jer vidi da Vučič štiti i brani maksimalno interese Srba u svskom pogledu.

M Novosel

11.10.2020. 07:34

Taj Voker da imalo ima morala ne bi se uopšte oglašavao, kakvo nam je samo zlo naneo izmišljanjem da su srpske snage masakrirale više desetina albanskih civila u Račku , što je ubrzalo pripreme za agresiju NATO-a na SRJ.

Petar

11.10.2020. 10:43

Voker je Albanski plaćeni lobista i zločinac koji nije odgovarao zločin er je pomogao da se izazove sukob na KIM. On je zajedno sa Medlin Olbrajt, Džejm Rubinom i Ričardom Holbrukom radio na finansiranju i obuci albanskih terorista,čija je uloga bila da isprovociraju sukobe sa srpskom vojskom i policijom. Osnovni motiv je bio eskalacija sukoba i izgovor za dovođenje NATO trupa na teritoriju Srbije. I sad on još priča da ga iritira i nervira naš predsednik Vučić !