PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji sastali su se danas u Beogradu.

Klopt

08.10.2020. 23:42

Cilj Srbije je da postane ravnopravna clanica EU ali ce i razvijati prijateljske odnose sa Kinom ukoliko proceni da je ta saradnja neophodna za bilo koji segment razvoja.

Mapko

09.10.2020. 06:17

"Srbija sigurnim koracima ide ka ostvarenju cilja i ulasku u EU" Taso, vidi, Srbija nikada nece biti deo EU, iz prostog razloga da ce EU traziti od Srbije da prizna UCK islamisticku-narko dilersku teroristicku tvorevinu. A to ce se desiti, pa "nikada". A inace Turska pregovara sa EU skoro pola veka i dan danas nema Turske u EU. Taso bices svedok propasti degutantne i prljave EU no sto ces biti svedok ulazak Srbije u isti soft-totalitarni savez EU.

Veljkko

09.10.2020. 08:04

Narod te bira, narod podrzava, narod smatra da si dobro radio, borio se i da dobro vodis Srbiju, dosta mi je lekcija od tamo neke EU koja ni posle sest godina nije u stanju naterati Pristinu da ispuni preuzetu obavezu i osnuje ZSO!

Milica

09.10.2020. 08:31

Vucic nema razloga da se pravda ikome, pogovoto ne mrziteljima drzave i naroda, a pritom je godinama unazad radio u korist istog tog naroda i drzave. Nekima nikada nista nece biti valjano.

Slađa

09.10.2020. 08:34

Srbija može da uvaži neke kritike ali pri tom ne treba da odustane od svojih planova i ciljeva ni od prijatelja i saradnika kao što je Kina.

deda

09.10.2020. 08:49

Evropska unija je podmukla njihov cilj je da nas posvadjaju sa Rusijom i Kinom a posle ta sva obecanja ce da budu razmotrena i pronacice jos stotinu razloga za ulazak u EU a jedan od tih je priznavanje Kosova srpske teritorije . Da oni zaista cene Srbiju bila bi ore mnogih primljena u clanstvo. Obecanja ludom radovanja.

Prellee

09.10.2020. 10:04

Smeta im pancir, dobra saradnja sa prijateljskom Kinom.Smeta im jaka Srbija, jaka sa jakim prijateljima.Na Zapadu Srbija ima prijatelja ali mnogo vise neprijatelja. Srbiju su zanemarili a kad Srbija najdje dobro drustvo, dobre partnere, onda im smeta to.Gospodo, pokazite svoje dobre namjere! Prijateljstvo se ne namece silom, nego povjerenjem, ulaganjem, uvazavanjem, a Kina i Rusija to rade.Srbija je djevojka za koju se trebaju otimati, a Srbija ce da bira prijatelje i sebe da stiti.Mnogo puta od tih prijatelja je Srbija napadana, mnogo, cesto i bez razloga.