BOLER SE ZAHVALIO VUČIĆU I BRNABIĆ NA SARADNjI: Direktor DFC objavio fotografiju i poruku na srpskom jeziku (FOTO)

Tanjug

29. 09. 2020. u 23:35

БОЛЕР СЕ ЗАХВАЛИО ВУЧИЋУ И БРНАБИЋ НА САРАДЊИ: Директор ДФЦ објавио фотографију и поруку на српском језику (ФОТО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

IZVRŠNI direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler zahvalio je večeras na Tviteru predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na podršci i saradnji na uvećanju ekonomskog rasta Srbije predvođenog privatnim sektorom.

Boler je u poruci, koju je objavio na srpskom jeziku, naglasio da će DFC raditi na finansiranju projekata iz oblasti infrastrukture, energetike i tehnologije i drugih.

Uz to, on je objavio fotografiju, napravljenu tokom njegove zvanične posete Beogradu, na kojoj se nalaze i Vučić, Brnabić i specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (83)

Veliša

30.09.2020. 10:01

Ovo je istorijski trenutak za nas.Gde god da je DFC došao tu je zemlja oživela. Zahvalan sam pre svega našem rukovodstvu našoj Vladi što je uradila pravu stvar po pitanju dolaska DFC u našu zemlju samim tim nam je osigurana budućnost.

Marija Piaf

30.09.2020. 10:31

Srbija zna da ceni i postuje sve one koje su uz nas, koji nas ne sprecavaju ka napredku, koji vide nasu promenu na bolje i koji su nam svakoga trenutka vetar u ledja.

Dragan

30.09.2020. 11:16

Dolaskom DFC-a u Srbiju finansiraće se projekti iz oblasti infrastrukture, energetike i tehnologije i td... i Srbija će time definitivno postati lider u regionu. Izgleda da će poseta naše delegacije u Vašingtonu doneti dobre rezultate i boljitak Srbiji i njenim građanima.

Dejan

30.09.2020. 12:08

Dolazak DFC-a će sigurno da ojača srpsku privredu, iskreno očekujem i nova radna mesta i puniji budžet lokalnih samouprava i Srbije. Izvršni direktor Adam Boler se zahvalio Aleksandru Vučić i Ani Brnabić na velikoj podršci.

Milan Nenadovic

30.09.2020. 13:14

Saradnja država koje čine "Mini Šengen" sa DFC-om umnogome će doprineti ekonomskom i privrednom razvoju tih država, kao i razvoju preduzetništva u njima. Decenijama unazad zapostavljani regio Srbije dobiće izgrađenu saobraćajnu infrastrukturu i šansu za razvoj, a samim tim i ostanak ljudi da žive u njima.

Nikolina

30.09.2020. 13:29

Zahvaljujući odgovornoj politici sadašnje vlasti na čelu sa Vučićem, DFC-u je našoj zemlji, kojim se otvaraju šanse za brojne investicije, koje će poboljšati životni standard i ekonomiju naše zemlje.

Stefana

30.09.2020. 13:30

Dolazak DFC-a će sigurno da ojača srpsku privredu, a samim tim i našu ekonomiju, koja će podići životni standard građana Srbije i osnažiti prijateljstvo između SAD i Srbije.

Radmila

30.09.2020. 14:13

Dolazak DFC u Beograd pokrece ekonomsku saradnju sa Amerikom, usmerenu ka razvojnim projektima od neprocenjivog znacaja kako za Srbiju tako i citav region!

Darinka

30.09.2020. 17:10

Ovo je izuzetan politički, ekonomski i sveopšti napredak u međusobnim odnosima Srbije i SAD. Još ovakav sporazum sa svetskom velesilom nam je nedostajao da ova vlada na čelu sa predsednikom Vučićem zaokruži, oko cele zemaljske kugle pozitivan imidž o Srbiji, a koji smo izgubili u vremenu bezuspešnih predhodnika koji nam i danas podmeću mine u svakom poslu.

Ivana

30.09.2020. 18:19

Ovo je nešto najlpše št može da se desi Srbiji i njenim građanima. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što čini za naš narod i državu.