ODBIJANjE Prištine da se u nastavku dijaloga kojim posreduje Evropska unija razmatra i pitanje još pre sedam godina dogovorene Zajednice srpskih opština, nesumnjivo će pogoršati atmosferu u tek obnovljenim razgovorima dveju strana, a da Srbe na Kosmetu može da zadesi crni scenario, nalik onom iz 2004. godine, juče je upozorio predsednik Aleksandar Vučić.

KapetanMikula

26.09.2020. 09:43

Ne razumem. Pa zar nisu ameri garant onoga što je potpisano? Kakvi progoni? Znači, onaj papir iz Vašingtona najobičniji ukras?

Marko mitić

26.09.2020. 12:30

A vaš predsednik, Idi Amin, prebrojava koliko srba treba proterati sa Kosova... Sramota, Srbijo, probudi se davno si zaspala. Ostaće o i bez Kosova i bez Vojvodine i bez Sandžaka, sa ovim lopovima ali i bez dece... Srbija će. Biti kao 1848.godine, od SAVE i Dunava do Deligrada. Vladtotdršci i sadašnji mafijaši će biti u Beogradu, ali on neće biti u Srbiji... Srbijo, nemaš prava da spavaš. Opominju te grobovi ratnika, a ove ustaške vođe o tome ništa ne znaju. Znaju samo da moraju da budu što bogatiji... Rešite ih i bogatstva i prljavih života. ŽIVELA SRBIJA BEZ KRIMINALACA I STRANIH AGENATA