ZA teme koje su na stolu u briselskim razgovorima Beograda i Prištine: problemi raseljenih, nestali i ekonomija, kosovska strana nema interes da se zaista reše, već nastoji da se preko njih pretrči i da se štikliraju kao zatvorene, kako bi se stiglo do pitanja koje ih jedino zanima, a to je status Kosova koji bi se zapečatio pravno obavezujućim sporazumom.

Kurcubic

29.08.2020. 09:14

Pre dva dana je istekao rok da se pristinsko tuzilastvo izjasni za optuznice koje su stigle iz Haga. I evo, ni jedan medij o tome da progovori ni jednu jedinu rec.Nista. Kao u crtanom filmu.

Gresni pop Milorad

29.08.2020. 09:29

EU je jedna nacionalisticka tvorevina koje nicemu drugom ne slizi vec samo zadovoljenju imperijalnih inreresa pojedinih zemalja clanica. NE U EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stari doktor

29.08.2020. 09:40

Prirodno, Šiptari bi da se olako pristane na " 'ajd' zdravo, šta je bilo bilo je, evo vam tapije". Svojim enormnim višedecenijskim ulaganjem Srbija je od KiM stvorila kraj u kome može da se vodi život koji odgovara savremenom čoveku, uz sve greške koje je činila. Sada, kada su počistili većinu Srba i preuzeli značajne resurse i celu srpsku 800-godišnju istoriju na toj teritoriji, hteli bi da se srpsko ime na KiM izbriše i da, uz falsifikovanje celokupne istorijske istine, postanu samostalni autohtoni narod i vlasnik svega i svačega. E pa, neće može... Tapija je u rukama srpskog naroda.

buki

29.08.2020. 09:41

Koliko je Zapadu stalo do nestalih i proteranih Srba vidimo na primeru Hrvatske. Koliko godina po prijemu u EU ne rade ništa po tom pitanju, a sanaciju zapaljenih srpskih kuća, kako bi im se omogućio povratak, niko i ne pominje. I oni koji su se vratili žive bez struje i vode. Uostalom da ih je Zapad tamo želeo ne bi ni pomagao ustašama i mudžahedinima da ih pobiju i proteraju.