MNOGI novinari koji su izveštavali iz našeg regiona (pristigli s raznih strana) bili su željni senzacija. Najveći broj njihovih tekstova sačinjen je na osnovu izveštaja, koji su im servirani u dosluhu sa evro-američkim zvaničnicima. Zato, lažima nije nikad bilo kraja, koje su se vremenom množile i uvećavale.

Komentari (30)

Mane

12.08.2020. 10:24

Mislim da je korenu svega Bliski Istok i tesne veze koje su i po privatnim osnovama imale familije Bush i Klinton. Jedino se time moze opravdati interes Amerike da se jaca pozicija muslimana u Evropi.Sve ostalo je samo logistika .Istina je prva zrtva u svakom ratu.

Komentator

12.08.2020. 13:54

@Bato - Konkretno sta? Da je ova silovana pa rodila sa 6 meseci? Ili da su madjeni ostaci 100 hiljada ubijenih siptara? Sami sebe lazete, to nije dobro za mentalno zdravlje.

Sneki

12.08.2020. 10:50

Ako imate dokaze,a verujem da imate čim navodite datume i naziv novina,pa čak i ime novinara koji su pisali takve odvratne bolesne laži, što ih država Srbija ne tuži.

ZR

12.08.2020. 12:22

@Sneki - U pravu je gospodja Sneki,dajmo da se organizujemo i ove belosvetske bitange da tuzimo za sve lazi koje su napisali.Srbija da bi bila ozbiljna drzava treba da obnovi tuzbu protiv protuva kao sto su: Solana ,Klinton ,Bler,Šreder,Širak,Šej,Anapur,Olbrajt,Klark ... i ostala bratija koji su zivi a moze i koji nisu.Nazalost mi smo pokrenuli tužbu ali nesrecnici kojo su dosli 5 oktobra su je povukli. Dosta je precutkivanja zlocina Nato monstruma.

deda

12.08.2020. 14:43

@ZR - To bi bilo idealno da svet sazna lazi i optuzbe koje nisu istinite.Nazalost mi smo mali i nejakida nesto tu postignemo.Svima njima zelim da u teskim mukama umiru to je jedina moja zelja.

Sale

12.08.2020. 11:19

Mene te njihove gadosti ne čude. Šta mene čudi je da se uprkos svemu tome naša vlada i dalje gura kao siroče na vrata da bude "član" tog klana ubica.

Lav

12.08.2020. 13:00

@Sale - Sve tragedije,stratista ,Jasenovci, milionska progonstva i stradanja Srba su izvedeni u režiji Zapadnih vetrova ,sa domaćim satelitima članicama Evrope i Nato koja upravljaju i vladaju informativnim medijima u svetu..Srbija je u proteklih 100god. nažalost, najviše nastradala,i jos uvek je na vetrometini ,ni od koga zaštićena.Rusi ,uključujući našu naivnu naklonjenost, su celo vreme bili po strani, kao nemi posmatrači.Ako Srbija pod hitno ne nađe neko povoljno stratesko rešenje,njena budućnost biće ugrožavana ,sve dok se odnos snaga u svetu ne promeni.

buki

12.08.2020. 14:58

@Sale - Pogledajte ko nas okružuje, a da ne pominjem Nemce, Holandjane, Dance i ostale sa Zapada, kojima se sve moralne norme podredjene dolaru. Ako sa svim zlotvorima prekinemo komunikaciju, bićemo potpuno izolovani kao Albanci za vreme Envera Hodže. Izabrali smo da se pravimo kako ne vidimo njihove zločine, jer su vremena takva da su svi medjunarodni sudovi pod njihovom vlašću i praktično mi nemamo kome da ih tužimo, a da pri tome očekujemo pravedno suđenje.

Sale

12.08.2020. 11:25

Eto, prodje skoro 30 godina od pocetka rata u bivsoj nam drzavi i nista novo. I dalje kukamo na tudje lazi. Niko da se pita zbog cega izgubismo sve te ratove. Valjda zato sto imamo previse strucnjaka i struke a malo skolovanih ljudi.

Mr Radomir Scepanovic

12.08.2020. 11:31

Немачким лажима никада краја! Немачка гнетика је измењена, после Другог светског рата. Променили су је руски и америки црни војници. Данас је мењају арапи. Живели! Прост!

Vuc

12.08.2020. 12:12

Da se predsednici tih drzava javno izvine za lazi, da plate odstetu zbog nelegalne agresije ili ulazimo u savez sa Rusijom i kod nas ce biti rasporedjeno takticko nuklerano oruzije. Nek biraju kao kod Tita, da plate milijarde odstete i izvinjenje i da ostanemo neutralni ili da imaju u srcu Evrope nuklerake i s-500.

Milos

12.08.2020. 12:12

Западни свет је на развалинама комунистичких пројеката 90-их,хтео нови свет и себе је видео као неприкосновеног економског-идејног вођу и једино што им је сметало на том путу је њихова грешна прошлост према муслиманима Азије и Африке у доба империјализма. Требало им је да "очисте" савест,налажењем новог кривца. Ту смо им,ми Срби послужили да направе сценарио,који је невешт и обесмишљен надолазећим догађајима 21.века и чија ће права слика доћи ,на нашу корист.

brankok

12.08.2020. 12:13

Pa oni su samo navodili brojke ratno sposobnog stanovništva koje su obučavali u svojim kampovima u Bosni i Albaniji, a koji će u budućim terorističkim akcijama protiv nealbanskog stanovništva odraditi svoj deo posla, pa ko od njih preostane živ, a ne uspeju da stvore etnički čistu teritoriju, po praksi biti likvidiran od strane svojih učitelja, jer mrtva usta ne govore. A unapred Srbi budu proglašeni za najveće zlikovce u istoriji ove planete. Zbog toga su u hladnjačama koje je ko zna ko potopio po jezerima nalažene lične karte samo albanaca i to pobačane iznad tela leševa. A za žrtve se do današnjih dana još nije otkrila stopostotna istina ko su i koje nacionalnosti. Bruka i sramota za našu državu i sve zvanične organe, ali i novinare, posebno istraživačke. Bruka i za nas kao stanovnike ove države koji ni jednu plemenitu akciju ili protest ne možemo da odradimo a da grupica huligana ne obesmisli te skupove. Setite se protestnog skupa ispred Hrama Svetog Save kada je grupa mladih predvođena ko zna od koga pošla na Američku ambasadu i zapalila je. Životom je platio jedan momak, a to baš tog dana nije smelo da se dogodi. Ceo svet je preneo vest o huliganstvu, a o veličanstvenom skupu ispred hrama Svetog Save ništa.

Soko

12.08.2020. 12:32

To je današnja taktika zapadnih krvoloka i okupatora.To ih je još Gebels podučio kako satanizovati neki narod da bi mogli da ga okupiraju i opljačkaju.Sva sreća pojaviće se Putin i Si Điping kao spasioci svetske populacije od zapadnih fašista i kriminalaca.

Ljuban

12.08.2020. 13:10

Kad sve to sada znamo zašto se ne formira tim pravnika da se, na bazi tih dokaza, podnese prijava protiv svakog pojedinca i svakog medija koji su lagali.

buki

12.08.2020. 15:16

@Ljuban - KOME? Sve sudije tih zapadnjačkih sudova su takođe prošle tretman ispiranja mozgova i satanizaciju Srba, a ako su neki i sačuvali zdrav razum, džaba kada su na njihovom platnom spisku. Redovno se pokaju tek kad odu u penziju, pa dobiju naknadne napade iskrenosti. Bliži im se božiji sud ili šta već, ali to nama tada ne pomaže.

Mija

12.08.2020. 14:02

Gospodo. Kako bi Amerika i dalje vladala Evropom da nije ostavila dve muslimanske države u srcu Evrope,Kosovo i Bosnu a imaju i njemačku kao svog trojanskog konja koja će to sve kontrolirati. Sdruge strane je..š takav svjet koji voda zemlja koja ima psihijatra po glavi stanovnika stalno priča o humanosti a rukr su im krvave do ramena,jadno ali kad imala budala koji im vjeruju.ljp.

naranca

12.08.2020. 14:31

Nemci su tada drzali sve na uzdi(USA UK NATO.....). A pudlice su lajale kako oni kazu.Sva ta propaganda je bila za domacu upotrebu da opravdaju krsenje zakona i gnusne zlocine koje su ucinili Srpskom narodu.

Talaj

12.08.2020. 15:34

Sve je to tačno, samo ste zaboravili da pomenete ko im je ODAVDE iz Srbije takve laži servirao i onda ih besramno potvrđivao. Neću sada ovde da ih navodim, jer mi ne bi objavili komentar, ali mislim da njihova imena zaslužuju uz Šarpinga, Olbrajtovu, Džejmi Šeja i druge. Umesto toga, neki od njih čak imaju svoje ulice i trgove...

ANTE BAN

12.08.2020. 16:03

Nakon ove krize koja nas je snašla, sada je 99% Hrvata opet za obnovu zajedničke države sa Srbijom,, t.j.- za Novu Jugoslaviju! Dakle; ogromna, ogromna većina!

ANTE BAN

12.08.2020. 16:17

Jedna od najvećih laži bile su tv-snimke i izjave novinara kada su u Dubrovniku gradjani 6.12.1991.g. palili auto-gume, a strani agenti lažno javljali da JNA bombarduje Dubrovnik!

Mišo Peć

12.08.2020. 18:00

E baš zbog svih tih njihovih podmetanja i zločina Srbija neće nikada ući u nato,objašnjavaćemo našim potomcima skolena na koleno da su zapadne zemlje sve sami zločinci koji su nam bombardovali zemlju i ubijali decu u školama,bolnicama,mostovima,vozovima,trgovima i da će sve naredne generacije u Srbiji zapad smatrati zločinakom organizacijom a Rusiju i Kinu prijateljima Srbije.