BIVŠI američki predsednik Bil Klinton urgirao je muslimansku vladu u Bosni i Hercegovini da ustupi teritoriju Srbima 1995, pokazuju dokumenta sa kojih je skinut pečat poverljivosti.

Mišo Peć

28.07.2020. 12:40

Bez obzira na sve Bil Klinton je zločinac Srpskog naroda koji bi zajedno sa Olbrajtovom trebalo da odgovara za sve počinjene zločeine koji su zvršeni pod njihovom dirigentskom palicom.

Pera

28.07.2020. 12:53

Nije muslimanska podmetacina klinton je suorganizator a izvrsioci pripadnici britanskog sas maskirani u olave slemove koi su u srebrenivi tajno i koi su poubijali muslimane da bi zlocin bio sto veci da bi lakse srbe ootuziki za genocid sto je britanija i pokusala u savetu bezbednosti. Prisustvo sas otkriki su holandjani.

Prellee

28.07.2020. 13:11

Nije ga pidmetacina izludila, ovu podmetacinu je on i Madelajn predlozili i realizirali zajedno u trio tandemu.Meni ovo izgleda kao medijska podmetacina i pranje ovih dvoje gresnih spodoba, protiv Srpskog naroda.Oni su zlocinci i tako ce da ostane u istoriji Srpskog naroda u BiH.

Grof

28.07.2020. 15:48

Kakvu bajku procitah, smesno. I vrapci na granama znaju da su amerikanci od muslimana trazili zrtvu od pet-sest hiljada kao nevinih zrtava da bi opravdali vazdusne udare i zavrsili triumfalno rat pre izbora. I onda se gle cuda desila Srebrenica!

Drago

28.07.2020. 16:05

To oni sad tako malo ispuštaju u javnost navodno neke Klintonove simpatije i pozitivna rešenja po Srbe,medjutim pitanje je dal je to istina ili je cilj da ga Srbi zgotive ko zna zbog čega,muka mi je od tih jajara koje se klanjaju Sotoni!!!!!

Bole

28.07.2020. 16:11

Klinton ili laže ili greši. Bosanski vojnici( Nasima Orića) nisu pobegli. Svi su poginuli u oslobađanju Srebrenice. Imate film Srebrenica izdani grad. Sve lepo objasnili stranci.

SZZS

28.07.2020. 16:46

Muslimani su zapoceli rat ubistvom srpskog svata. Dobili su su sta su trazili i ko im je kriv sada. Ne bi vas niko dirao da niste poceli prvi. Kao ni Slovence, hrvate, siptare... ćao! Srbija je branila Jugoslaviju isto kao sto bi Vasington branio SAD...ajdete molim vas. Demokrate, najveci zlotvori na svetu. Cak i prednjace nacistima..

NASH

28.07.2020. 18:58

@SZZS - Prijatelju, nismo mi, Srbi, ništa počeli... Plan novog svetskog poretka, između ostalog, je bio da se razbije Istočni Blok -SSSR i Jugoslavija, i u tome su uspeli... Ali, samo su postigli da su sada Rusija i Kina jače nego ikad! Sve se vraća, sve se plaća...

Komentator

28.07.2020. 17:47

"Zašto bi nagradili te ljude koji su u julu ’95. planirali i sproveli genocid? – upitao je on." Ne postoji ni jedan materijalni dokaz da je bilo ko sa srpske strane tamo planirao bilo sta, tim manje "genocid". Da je postojao, davno bi bio iskoriscen protiv njih.

Komandant 1001

28.07.2020. 18:45

Termin "genocid" odnosi se na ubijanje, smaknuće cele skupine nekog naroda, plemena tako da se od kolevke do groba sve potamani ali....Srebrenici nije urađen genocid, nego streljanje onih koji su se drznuli na Srbe i njene civile od kolevke do groba (Podrinje, Milići,Kravica,BratunacVlasenica, Osmaci etc gde se ubijalo sve srpsko a po Oriću i sve životinje da ništa srpsko ne ostane....e to se zove Genocid dok je Đen. Mladić delio muslimanskoj deci čokolade a žene devojke i starce prati do autobusa da napuste mirno taj srbrenički kraj.....možda da je sve potamanio nebi bio kriv kao ni Orić.

Sramota je siriti lazi

28.07.2020. 21:14

Srbi su bili vlasnici 64 posto zamljista u B i H, a Klintonovi su zdusno radili protiv nas. Prestanite da izvrcete cinjenice. To nije istorija, to se desavalo za naseg zivota.

vladimir

28.07.2020. 21:30

LAŽ, sve je laž jer NAKAZA Olbrajt je "obećala", dok je obilazila Vukovar 1992. god. gde su je domicilni srpski narod, posle LEGITIMNE intervencije JNA, gadjali iz revolta jajima, obećala - PLATIĆE ovo srpski narod! To je čak i pre toga DUGOROČNA prognoza - RASPAD JUGOSLAVIJE koja nema veze sa Miloševićem! Milošević je samo "žrtva" koji je bio Predsednik u jedno nesrećno vreme na globalnom nivou! Bio je SAM sa svojim narodom! Vučić ima NEUPOREDIVO veću "logistiku" /moćna Rusija i Kina/ i to treba da koristi, što i čini!

Panicus Vulgaris

28.07.2020. 21:39

Ovo nema nikakve veze sa stvarnoscu, nisu ovo "objelodanjeni dokumenti" nego podmetacina smisljena da "opere" Klintona i njegovu administraciju.