KO STOJI IZA PROTESTA RADNIKA POŠTE? Dve stvari otkrivaju - Đilas (FOTO/VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2023. u 10:59

IZA štrajka radnika "Pošte" stoji Dragan Đilas, predvodnik liste "Srbija protiv nasilja", a u prilog tome govori izjava Stefana Mitrovića iz sindikata Sloga, kao i činjenica da je vođa obustave rada u Zrenjaninu Petar Petrović upravo simpatizer Đilasove partije.

КО СТОЈИ ИЗА ПРОТЕСТА РАДНИКА ПОШТЕ? Две ствари откривају - Ђилас (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Tanjug

Mitrović je u uključenju uživo na društvenim mrežama poslao poruku da radnicima ne treba pomoć, već da je cilj da se sadašnja vlast porazi na izborima:

- Mi ćemo da da preživimo bez tih deset-petnaest hiljada dinara, a ja se nadam da oni neće da prežive taj 17. decembar barem u političkom smislu.

Takođe, kao predvodnik protesta u Zrenjaninu pojavljuje se izvesni Petar Petrović iz sindikata Sloga, a koji je simpatizer partije Dragana Đilas, Stranke slobode i pravde (SSP).

Foto: Printskrin

 

Foto: Printskrin

Podsetimo, kako su "Novosti" ranije objavile, direktan interes u blokadi rada Pošte ima i Dragan Šolak jer je njegova firma "D Ekspres" koja ima direktne interese da ruši JP "Pošte Srbije" jer obavlja uslužne delatnosti koje radi i ovo javno preduzeće. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (65)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)