"UVEK ĆEMO BITI POD PRITISKOM ZBOG KiM": Vučić - Nikada neću razumeti zašto autošovinisti imaju potrebu da rade protiv svoje zemlje

Novosti online

30. 10. 2023. u 21:45

PRVI čovek Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u "Ćirilici" istakao da ćemo uvek biti pod pritiskom zbog Kosova i Metohije.

УВЕК ЋЕМО БИТИ ПОД ПРИТИСКОМ ЗБОГ КиМ: Вучић - Никада нећу разумети зашто аутошовинисти имају потребу да раде против своје земље

Foto: Printskrin TV Hepi

Za kažnjavanje Srbije uvek su bili Hrvatska, ponekad Bugarska, deo skandinavskih i baltičkih zemalja, kaže on.

- Nikad neću reći ko je šta je rekao. Ne mogu da kažem da meni neko lično preti, ali to se radi kroz tzv. prikrivene pretnje našoj zemlji. Ono što ja ne mogu da razumem kada se prave da ne vide ono što ja znam da vide. Jedno od pitanja na koje nisam bio spreman je zašto sedim sa Miloradom Dodikom, jer mi je bilo logično da srpski lideri sede zajedno. Kažu da nije dobro da jedem hamburger sa njim, moj odgovor nije imao veze sa menijem i hranom - prepričava Vučić.

Ističe da nikada neće razumeti zašto autošovinisti imaju potrebu da rade protiv svoje zemlje.

- Kad tražite sankcije protiv Vučića, to su sankcije protiv vaše zemlje. Kada je predsednik jedne zemlje pod sankcijama, to nije dobra poruka za jednu zemlju. Čime sam to zaslužio? Time što možete da radite šta hoćete u ovoj zemlji? Time što možete da kršite zakon i da protestujete na svakom mestu? - pitao je on.

Kaže i da je ponosan na politiku samostalnosti i suverenosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)