TERZIĆ O RADI TRAJKOVIĆ: "Srpsku trobojku odavno zamenila za crveno-crno barjak"

Novosti online

16. 06. 2023. u 22:13

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da Rada Trajković i danas stoji uz neprijatelje Srbije, i da je najveća prepreka nezavisnosti lažne države predsednik Aleksandar Vučić.

ТЕРЗИЋ О РАДИ ТРАЈКОВИЋ: Српску тробојку одавно заменила за црвено-црно барјак

Foto: SNS

- Motivisani su Srbi na severu KiM da se suprostave velikoalbanskom teroru Aljbina Kurtija, a to je upravo ono što Kurtijevoj renta Radi bode oči, jer je srpsku trobojku odavno zamenila za crveno-crno barjak. Sada je od gazde dobila zadatak da krivicu svaljuje na Beograd, iako cela međunarodna zajednica i politički Zapad priznaju da je odgovornost za eskalaciju situacije isključivo na Aljbinu Kurtiju i da je on jedini krivac za ono što se događa na KiM - poručio je Terzić.

On ističe da Trajkovićeva naravno nijednog trenutka nije i neće pomenuti nevino zatočene Srbe koje su uhapsili specijalci sa dugim cevima.

- Pri tom, ti specijalci nemaju šta da traže u srpskim sredinama. Radin zadatak je da shodno neistinama koje iznosi omogući Kurtiju alibi za nove jednostrane i nasilne akcije protiv golorukog srpskog naroda koji pruža gandijevski otpor teroristima iz Prištine. A situacija na severu rezultat je ekstremne antisrpske retorike i ekstremizma iz kuhinje Aljbina Kurtija čiji je Rada Trajković integralni deo. Bila je Rada rame uz rame sa Bajramom Redžepijem i sa Bernardom Kušnerom dok su Srbi otimani i odvođeni u "žutu kuću", tako da ne čudi što je i danas uz neprijatelje Srbije i što zajedno sa njima poziva na "majdanizaciju" i rušenje vlasti u Beogradu, a sve sa ciljem kako bi se srušila i oslabila Srbija - ističe on.

Terzić navodi da su "duboko svesni i Rada Trajković i njen gazda da je najveća prepreka nezavisnosti lažne države upravo Aleksandar Vučić, te shodno tome ne biraju društvo kako bi putem antisrpskih akcija udarili na sve Srbe koji na KiM javno govore da žive u srpskoj državi i da je njihov glavni grad Beograd, a predsednik Vučić."

- I nema potrebe da Rada Trajković pominje srpsku zajednicu na KiM, jer ona nema ništa više ni sa Srbijom ni sa Srbima. Izboriće se Srbi uz pomoć i podršku svoje države, koja uvek stoji uz njih i sa Kurtijem kao što su se i do sada izborili sa svim predstavnicima iz Prištine, ali teror trpeti neće, kao što nikada i nisu. Srbija se promenila na bolje i sada je mnogo snažnija i ekonomski i politički nego što je to bio slučaj ranije. Očigledno je da se Rada Trajković ne menja i da će sigurno ostati upamćena kao najveća sramota srpskog naroda - zaključio je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (56)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!