MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da Rada Trajković i danas stoji uz neprijatelje Srbije, i da je najveća prepreka nezavisnosti lažne države predsednik Aleksandar Vučić.

Komentari (56)

Tami

16.06.2023. 22:32

Apsolutno se slažem sa Terzićem, lepo je rekao ona je našu zastavu dala tj. kupili su je za ko zna šta i nije joj bio poroblem da izda svoj narod!

jana

16.06.2023. 22:36

Zarad licne koristi i novca prodala je sopstvenu zemlju i srpki narod, sram je bilo. Umesto da se zalaze za Srpske interese ona se zalaze za najveceg srbomrsca Kurtija

MaRko

17.06.2023. 09:35

Evo, ja nisam dobio zadatak da pisem svasta protiv doticne godpodje. Svako ima pravo da kaze sta misli. Ona godinama govori sta misli. I to se nama ne svidja. Ali niko nema pravo da je vredja, naziva "najvecim izdajnikom" i slicno. Ako neko tako smatra neka lepo podnese tuzbu nadleznim organima. Saglasan sam da radi za albanske interese, ali takodje mislim da je mozda primorana na tako nesto jer zivi tamo. Ne znam gde joj se deca skoluju, ako se secam mozda je tec o Velikoj Britaniji. Mozda i to ima veze. A mozda zena samo zeli da zivi normalno tamo gde zivi. Ako vec zelite nesto da napisete onda iznesite sopstveno misljenje, nemojte pisati sta vam drugi napisu ili kazu jer to izgleda smesno kad se cita (svi pisete isto i gotovo u istom minutu ili pribliznom vremenu). Rece blazenopocivsi patrijarh Pavle - Budimo ljudi.