SVE LAŽI KOJE SU PALE U VODU: Kako je Brkić postao glavni ideolog opozicije

Novosti online

09. 05. 2023. u 12:28

MILOVAN Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida", tvorac je ideologije koju prati opozicija koja je juče organizovala politički protest u Beogradu.

СВЕ ЛАЖИ КОЈЕ СУ ПАЛЕ У ВОДУ: Како је Бркић постао главни идеолог опозиције

Printskrin

Neistine koje Brkić gotovo svakodnevno iznosi u svom "Tabloidu" glavni su argumenti koji se kasnije prenose i objavljuju kao "suva istina" po Šolakovim medijima, a sve sa ciljem da se uništi predsednik Aleksandar Vučić.

Takva medijska kampanja laži im je potrebna zbog samo jednog cilja - želja da zauzmu fotelje i nastave da pljačkaju srpski narod.

Brkićeve objave, koje je opozicija pokušala da predstavi građanima kao istinu, neistine su. Od laži o Jovanjici, Moroviću, do krivca za helikopter i restorana Andreja Vučića.

Brkić je glavni idejni tvorac slučaja "Jovanjica", kada je tvrdio da brat predsednika Srbije Andrej Vučić gaji marihuanu u Jovanjici. Te laži, kao i sve druge, pale su u vodu, nakon što je opozicija mesecima lagala narod da je to istina.

Sličnu laž širili su opozicionari, a na ideju Brkića, o Moroviću, kada su tvrdili da se na farmi Vojne ustanove Morović nadomak Šida nalazi najveća državna plantaža narkotika.

Marinika Tepić, bliska saradnica Dragana Đilasa, pokušala je da slaže javnost tvrdnjama koje je osmislio upravo Brkić.

Međutim, mediji su raskrinkali te laži, jer tamo nema ni traga od zasada droge, već koka nosilja, pilića i jaja! Zbog ovog slučaja i dan-danas Mariniku Tepić povezuju sa kokoškama iz Morovića.

Brkić stoji i iza laži opozicije da je brat predsednika Aleksandra Vučića, Andrej, vlasnik restorana "Franš." I sam vlasnik "Franša", koji drži taj restoran više od tri decenije, pokušao je da objasni da je on vlasnik, međutim, to nije zaustavilo opozicionare da prenose Brkićeve neistine.

Ovo su samo neki od slučajeva koje je Brkić kreirao, a koje je opozicija koristila za brutalne napade na predsednika Vučića. Svi do jednog su pali u vodu, i dokazano je da su lagali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (93)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti