POKRET SOCIJALISTA: Dok je Vulin na čelu BIA, stranci i njihovi saradnici neće nesmetano i neprimećeno vršljati po Srbiji

Novosti online

15. 01. 2023. u 17:10

JEDAN signal iz strane ambasade dovoljan je da se napadu na Aleksandra Vulina pridruže razni špijuni, tajkunsko-luksemburški mediji i takozvani analitičari.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Док је Вулин на челу БИА, странци и њихови сарадници неће несметано и непримећено вршљати по Србији

Foto: Pokret socijalista

Smeta Aleksandar Vulin na čelu Bezbednosno-informativne agencije zato što je lojalan samo svojoj državi Srbiji, svom narodu i predsedniku, zato što nije saradnik niti jedne strane službe, već čuva i štiti interese i pozicije svoje zemlje, a ne nekih drugih zemalja.

Dok je Aleksandar Vulin na čelu BIA, stranci i njihovi saradnici neće nesmetano i neprimećeno vršljati po Srbiji, ovo nije Srbija iz vremena žutog ološa, znamo da im je zbog toga neizmerno žao, ali Srbijom neće vladati špijuni i stranci. Neka mrzitelji Srbije i Aleksandra Vulina rade svoj posao, a Vulin će nastaviti da čuva i štiti Srbiju", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na najnovije napade na Aleksandra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ PROGOVORIO O REPREZENTACIJI SRBIJE! Najpre o Mundobasketu, a onda i glavna tema: Olimpijske igre Pariz 2024!