ISTORIJSKO obraćanje i zahtev predsednika Vučića za povratak naše Vojske i Policije na KiM

Komentari (11)

BOGDAN

10.12.2022. 21:01

PREDSEDNICE ALEKSANDRE NE SAMO STO JE SRBSKI NAROD UZ TEBE NEGO I CITAV SLOBODAN SVET.POSTAJES PRIMER U SVET I DRUGIM NARODIMA PODSTICES NADU KAKO DA SE IZBORE ZA NJIHOVU SLOBODU. KLUPCE POCELO DA SE ODMOTAVA.NITI JEDAN MILIMETAR SRPSKE ZEMLJE NIJE ZA PRODAJU A NAJMANE DA NEKOME POKLONIMO PREDAJE NEMA ZIVELA SRBIJA.

Ljubica

10.12.2022. 23:33

I treba da traži KFOR, i KFOR treba da pid hitno ide na KiM. Svaka čast Vučiću, i divim mu se na snazi, posvećenosti, želji da obezbedi sve najbolje za svoju zemlju, snazi da sačuva mir. Vredan je divljenja.

Boris

11.12.2022. 00:38

Ljudi dragi mi Srbi samo zato sta smo Pravoslavni narod imamo probleme stotinama godina od istih treba da svi blagodarimo Gospodu .Evo vam npr.zlosrecne Rumune i Bugare nema za njih Sengena a za NDH2 ima .Drzava koja bastini ideologiju NDH samo perfidnije moze u Sengen moze Euro zonu a za Bugare i Rumune ne ne za njih je dovoljno da budu stit prema Rusiji.

Prolaznik

11.12.2022. 07:48

Tako je Gospodine Predsedniče. Ako vam ovu uspe spasili ste narod na KiM i ostaje srpsko za uvek . Daj te da se odlikuje Vučić Karadjordjevom medaljom i medaljom Obilića i Sveto Save najvišeg stepena za odbranu naroda i pravoslavne srpske crkve na Kosovu. Samo da ovi idioti it EZ ispoštuju rezoluciju 1244. Plašim se da će biti kao sa Minskim dogovorom, i da če krenuti da organizuju manifestacije protiv Vučića. Budala 'zma ne hvali nikada. Morali bi u tom slučaju da se organizujemo i mirnim konta manifestacijama pokažemo da posržavamo ovu odluku Vučića. Ovo nije više politička igra ovo je pitanje opstanka cele Srbije. Padne li Kosovo. Pada Beograd. I tu je priči kraj zauvek. Pamet u glavu i složno braćo Srbi.

doktor

11.12.2022. 10:26

Korumpirana i kriminalna Evropa hoce da unisti sav pravoslavni svet ! Mi treba samo da se pridrzavamo medjunarodnog prava i zakona . Velike zemlje , Kina , Indija , Rusija ... su uz nas ! Nas problem su srpski izdajnici koji sede u srpskom parlamentu u Beogradu i koji podrivaju nasu drzavu i nas narod na Balkanu ! Mislim da " Zapad " samo to jos zeli da izazove : Gradjanski rat medju Srbima sve tri vere ! To im je do sada vise puta u proslosti uspelo !!!

Dobric

11.12.2022. 13:33

Konacno neko hrabar da bar to kaze .Celo vreme svima stvarali drzave nasom krvi novcem.A oni nam otimaju polako sve .Navikli smo ihna to popustanjem.Srpski narod je pokazao da je uvek bio hrabar i pobednik.Treba olosu pokazati i ovaj put zauvek.