RAT SE NEĆE USKORO ZAVRŠITI: Predsednik o situaciji u Ukrajini

Novosti online

28. 11. 2022. u 22:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kaže da bi bio najsrećniji da dođe do primirja u Ukrajini, ali da analizirajući činjenice ne veruje da će doći do toga.

РАТ СЕ НЕЋЕ УСКОРО ЗАВРШИТИ: Председник о ситуацији у Украјини

Foto: Tanjug/Zoran Žestić/Profimedia/Ilustracija

- (Predsednik Rusije Vladimir) Putin koristi ono što on ima, ovi drugi ono što oni imaju, svi koriste sve, u ratu nema ljubavi. Moramo da razumemo da smo u rati i da on neće skoro da se završi. Kada su mnogi pomislili da je rat gotov i da Ukrajina pobeđuje, Rusi su počeli bolje da ratuju. Ne kažem da su u bilo kakvoj prednosti. Biće to mnogo duže vreme, i očekujem da sledeća zima, a čak i ona tamo, budu mnogo teže nego ova - rekao je Vučić. - Rat će trajati.

Na pitanje da li može da dođe do linije podele Vučić kaže da se nada ali da ne veruje u to.

- Samo da donesu neko rešenje. Nisam ni Rus, ni Ukrajinac njihovo je da to rešavaju, nit sam Amerikanac koji se u to meša. Potpuno mi je sve jedno. Kako god hoćete, samo da donesu rešenje. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama