POLAZEĆI od pune opredeljenosti političkih i dosadašnjih institucionalnih predstavnika srpskog naroda sa severa Kosova i Metohije da odbrane Briselski sporazum i sve ostale sporazume dogovorene u okviru Dijaloga, upućujem punu podršku i razumevanje za zaključke i odluke o napuštanju i suspenziji rada u prištinskim institucijama koje su Srbi sa severa danas doneli nakon sastanka održanog u Zvečanu, saopštio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Lazar

05.11.2022. 21:26

Veliki korak su napravili naši ljudi sa Kosova i Metohije, Kurtijevom teroru se mora stati na put, cela zemlja je uz naše hrabre ljude kojima je podrška sada najpotrebnija.

Radica

05.11.2022. 23:01

Upućujemo podršku našim sunarodnicima koji žive na Kosmetu i koji se godinama bore sa šiptarima koji im narušavaju miran život,slobodu i koji im svojim napadima ugrožavaju živote.

Boško

06.11.2022. 07:51

Naravno da te ljude dole treba podržati jer ipak su oni ti koji se susreću sa svim problemima i mukama i oko toga ne sme da bude priče. Država će sigurno stati iza svog naroda za razliku od pojedinaca iz opozicije koji bi ih prodali za šaku dolara!