VESLI Klark, Vilijam Voker i Bernar Kušner dobro su naplatili svoje svedočenje u korist bivšeg 'predsednika' lažne države kome se sudi za zločine nad Srbima, tvrde upućeni.

Komentari (9)

HaškaProstitucija

05.11.2022. 10:03

Svi ti bedni likovi koji su sejali teror i vršili genocid nad srbima, koji su jedini bili njihova meta i dalje gledaju da naplate za svoja zlodela umesto da za njih odgovaraju. Promene uloga od sudija, tuzilaca do odbrane jednih te istih likova samo potvrđuje da je Haški sud centar svetske političke prostitucije, i da nema ništa sa međunaridnim pravom. Sud su osnovali najveći zločinci sa samo jednim ciljem da operu svoje zločine. Za to su im bili potrebni likovi koji nemaju morala i koji se mogu kupiti za malo para. Takvi likovi su prostitutke a sud je centar prostitucije.

KKK

05.11.2022. 10:16

Taj novac nije namenjen da se brane okrivljeni Taci i ostali, ustvari , to je ulog da se odbrani i opravda delovanje Zapadnih sila na teritoriji KiM i njihove politike.!!!

Mama

05.11.2022. 12:48

@KKK - E ovo je pravo objasnjenje! A posto nema ni prava ni pravde nekome ce puci film pa ce uzeti zakon u svoje ruke.Ne moze se trpeti ovoliko izivljavanje i nepravda.

Blondy

05.11.2022. 10:55

Ovaj nesrećnik terorista taći ako ima iole pameti mogao bi da sebi umanji kaznu za zločinačka dela ako bi se pozvao na huškačko delovanje i podstrekivanje u vršenju svojih zlodela od strane ove trojice dželata kojima je mesto u prvom redu ili tik do nj na optuženičkoj klupi!

buki

05.11.2022. 11:39

@Blondy - Verovatno bi to i uradio da je Haški sud zaista sud pravde. Ovako, pošto je i Tači video kakve su dosadašnje presude u tom sudu, odlučio je da plati onima koji su ga i osnovali sa jednim jedinim zadatkom - da se presudama Srbi prikažu kao jedini zločinci na ovim prostorima. Pošto Tači, kao i Naser Orić i ostali oslobođeni muslimani i hrvati nije Srbin, s' pravom računa na neku mizernu presudu koja bi pokrila dosadašnji pritvor. Na žalost će se to i dogoditi, jer da su zaista hteli da osude šiptarske teroriste, optužnice bi bile podignute već 2.000-te. Sada će te optužnice poslužiti samo da dokažu njihovu ''nevinost''.