REAKCIJE POSLANIKA SNS-a NA BEZOBRAZLUK OPOZICIJE: "Nastavlja se tuča oko fotelja; Da čovek ne veruje šta čuje!"

Novosti onlajn

14. 09. 2022. u 13:48

POSLANICI Srpske napredne stranke na svojim Tviter nalozima izrazili su oštre reakcije na nedolično i bezobrazno ponašanje opozicije u Skupštini Srbije.

РЕАКЦИЈЕ ПОСЛАНИКА СНС-а НА БЕЗОБРАЗЛУК ОПОЗИЦИЈЕ: Наставља се туча око фотеља; Да човек не верује шта чује!

Foto: Printscreen/Tviter

Joksimović: "Nastavlja se tuča opozicije oko fotelja"

- Nastavlja se tuča opozicije oko fotelja. Najvažnija su mesta. Što se tiče pitanja Kosova i Metohije za to ih je baš briga. Kao i uvek do sada - napisao je na svom Tviter profilu Nemanja Joksimović. 

Nevena Đurić: "Da čovek ne veruje šta čuje"

- Ako je iko pomislio da je Lazovićevo:"Ti lutaš bebo.." van konkurencije, a po mišljenju onih koji sebe nazivaju opozicijom tiče se KiM, danas smo čuli i nešto "zelenije": Ćutino rešenje za KiM - JAGODE tj. saditi jagode. Da čovek ne veruje šta čuje. Max neozbiljnost i neodgovornost - napisala je na svom Tviter profilu Nevena Đurić. 

Milica Nikolić: "Toliko besramnosti i bezobrazluka u jednom čoveku!"

Poslanica Milica Nikolić takođe je komentarisala dešavanja iz Skupštine. 

- Mislili smo juče da su sve pokazali kada je u pitanju neodgovornost prema državi i narodu, a već danas vidimo da mogu još gore. Kaže Ćuta da nema razlike između onoga što se desilo ‘99 na KiM i Gornjih Nedeljica. Toliko besramnosti i bezobrazluka u jednom čoveku! - napisala je Milica na svom Tviter profilu. 

Zoran Tomić: "Sasuta je istina u lice mrziteljskoj opoziciji"

- Sasuta je istina u lice mrziteljskoj opoziciji od strane @avucic. Za njih sloboda govora je da ONI govore šta žele, a da Vučić treba da ćuti i da ne sme da odgovori na salvu laži i uvreda koje sasipaju. Nadam se da su naučili bar definiciju termina izveštaj, ako pristojnosti nisu! - napisao je na svoj Tviter nalogu Zoran Tomić. 

Jelena Žarić Kovačević: "Najlakše je kritikovati i pričati jedno isto u krug kao Ćuta"

Narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević takođe je komentarisala ponašanje Aleksandra Jovanovića Ćute. 

- Ćuta ponovo izvrće i izmišlja kako ga nazivamo izdajnikom. Pozvao je @avucic

 da odu zajedno u obilazak malinjaka, ali je dobio poziv da obiđe i vidi izgradnju auto-puta npr. i uveri se sa čime se susreće država. Najlakše je kritikovati i pričati jedno isto u krug kao Ćuta - napisala je ona na svom Tviter nalogu. 

Bojana Radaković: "Bolesno smeće koje želi smrt Vučićevom sinu i bratu"

- Ovo poremećeno smeće, poznato po nadimku Primerak, Demokratska stranka je izabrala kao jednog od svojih najboljih. Bolesno smeće koje želi smrt Vučićevom sinu i bratu. Mesto mu nije u #Skupstina, već u ludnici, ali onoj zatvorskoj - napisala je Radakovićeva na svom Tviter nalogu. 

Ivana Nikolić: "Nije ga briga za naš narod koji živi na KiM"

Poslanica Ivana Nikolić komentarisala je takođe ponašanje Srđana Milivojevića. 

- Primerak, koji je igrao pasijans dok se država raspadala, koji je postavljao lokatore za vreme NATO agresije, malopre je urlikao i histerisao jer nema ništa argumentovano da kaže za izveštaj o KiM i nije ga briga za naš narod koji tamo živi. I očigledno nije terapiju uzeo jutros! - napisala je na Tviteru Ivana Nikolić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (38)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku