U NAJNOVIJEM broju hrvatskog magazina "Globus" nastavljena je kampanja koja se danima unazad vodi protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari (7)

milan lala

01.08.2022. 17:01

Samo ubedjenost SAD -mentora Pristine da ce Srbija bez pardona i u skladu sa rezolucijom 1244 SB-OUN vojno intervenisati stite Srpski narod i interese Srbije na KiM .Izuzetno potreban prelet dva MiG 29 preko Pristine uz probijanje zvucnog zida smirice ambicije UCK .

pantalodržac

01.08.2022. 17:09

Србију казнити због Русије а усташе се распадају због ОДНОСА са нацистима ?Шта кажњавање Србије утиче на статус усташа и инфериорности у ОДНОСУ са овим нацистима, нико нормалан НЕЗНА али усташе би се баш ОСЕЋАЛЕ?

milan lala

01.08.2022. 17:09

Sankcije Rusiji nikad. Kazna Srbiji iz Brisela / Berlina po zelji ustaske Hrvatske odusevila bi Srpski narod koji ne zeli clanstvo u EU i glsace protiv clanstva kad / ako do toga ikada dodje. Ustase plasite Srbiju supljim pretnjama , mi vam se u lice smejemo pateticari.

Bg Dex 1970

01.08.2022. 17:24

Na Zapadnom Balkanu ništa novo. Zar vam se ne čini da nas, gotovo istovremeno ili, da se bolje izrazim, sinhronizovano "napadaju" i optužuju, što zvaničnici iz politike, što mediji, prvo iz Hrvatske, pa BiH, pa Milo iz CG i na kraju Kurti. Ne mora tim redosledom, jer sledeći put će biti drugačiji redosled, ali stekao sam utisak da se oni međusobno dogovaraju oko svega toga. Bez obzira na sve to, mi znamo njihova lica i naličja, ali ono čega trebamo da se najviše plašimo smo mi sami. Ne treba nam nikakav novi sukob ili, ne daj bože, rat. Toga nam je preko glave. Ne treba slušati one "dušebrižnike" koji pozivaju narod na barikade i brinu se za svetu zemlju. Oni su ratni huškači i nećete ih sigurno videti u ratnoj zoni nakon njihovog dobro odrađebpg posla. Isto tako su opasni tzv. "nezavisni" mediji, koji su sve, samo nisu nezavisni. Samo mir, stabilnost i napredak. Živela Srbija!

ZoranSM

01.08.2022. 17:24

Gospodo Hrvati, ostavite Srbiju i Srpski narod na miru. Raspoloženje velikog broja stanovnika Srbije je protiv ulaska u EU!!! Gledajte svoja posla i sve vaše nesreće koje zadnjih 30-tsk godina doživljavate. Uživajte u toj posrnuloj EU, gde se više ne zna ko je za koga, a ko protiv!!!??? Shvatite jednom da vi Srbiju i Srpski narod više uopšte ne interesujete!!?

seljak

02.08.2022. 14:14

Свако нормалан, по брзини отварања поглавља, види да су преговори већ замрзнути.

Mrki

02.08.2022. 15:52

Pa gradjani Srbije i ne zele, a svakim danom ta zelja se povecava, u zajednicu u kojoj ste i vi. Tamo gdjeste vi, fasizam je izvirio ispod skuta gdje je godinama bio odlicno upakovan i skriven. Srbija hoce, za razliku od vas, da bude nezavisna, da sama donosi odluke.