ZABRANOM srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću da poseti Jasenovac Zagreb je grubo pogazio dugačku listu vrednosti i standarda u koje se Evropska unija "kune", a na koje se i Hrvatska, kao članica, obavezala i koje koristi da u svakoj prilici koči Srbiju na njenom evropskom putu.

Zrtva

21.07.2022. 13:32

Poštovani gospodine, sve je ovo istina koja boli, ali moram da dodam da broj od 250 hiljada u Oluji nije konačna. Niko ne računa da je progon Srba počeo 1990. g. i to iz urbanih sredina gde nije bilo nikad rata, tako što su vređali, izbacivali sa posla, oduzimali automobile i ostalu privatnu imovinu, mnoge su ubijali. Tako da od 90. do 95. je proterano više od 500 hiljada Srba iz Hrvatske. Oni koji su izbegli pre Oluje nisu evidentirani pa se na taj način opet umanjuju srpske žrtve.

Zarko

21.07.2022. 15:12

Od Evrope ,zapada nista pozitivno netreba ocekivati jer podrzavaju fasizam u Ukrjini,a pre toga su podrzali u Hrvatskoj i bivsim republikama i pokrajini Kosovo i Metohija bivse Jugoslavije.Cak i Patrijarh Vartolomej je prozapadni covek jer podrzava zlocinca Bajdena i daje mu nekakve nagrade koje ne zasluzuje niko od zapadnih lidera osim Viktora Orbana i njegovih saradnika.

Luka

21.07.2022. 16:00

Jednom kad si član EU,organizacije močnih mafijaša,nitko te ne propituje za poštivanje normi medjunarodnog prava i civilizacijsko postupanje,radiš što te volja i u tome imaš prečutnu podršku ostalih članica.Ali za dijeliti lekcije drugim državama u tome su solidarni

Dragoljub

21.07.2022. 17:13

Ko da ti veruje posle 70godina,gvozdje se bije dok je vruce,drazi je bio beograd i srednjoskolke za licke generale nego deca Jastrebarskog,kasno je sada,beograd je pun neprijatelja poput onog Kapicica i sve je u njihove ruke.