HRVATSKI mediji nastavljaju beskrupuloznu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari (17)

Mikiboy

15.06.2022. 16:54

Ja sam ubedjen da ce i mnogi iz Eu poceti da slede Vucicevu politiku i da traze partnera u Rusiji.Cekajte samo da zahladni.Lako je pricati iz tople i meke fotelje.Pitacu neke u januaru.

Rade

15.06.2022. 17:30

Zaista mi je zao nekih osoba iz Hrvatske koji pricaju negativne stvari o mojoj Srbiji. Radio sam u Nemackoj sa hrvatima. Gazda hrvat i svi njegovi radnici hrvati. A nas dvoje srbi. Gledali su nas kao malo vode na dlanu! Totalno o.k.ljudi zaista. A hrvatski mediji i politika treba da se ugledaju na neko nase zajednistvo u Nemackoj. Jedni bez drugih mozemo a jedni sa drugima je biznis. Zato hocu da kazem pustite politiku bitan je rad i zivot na obostranu korist!

Marko

15.06.2022. 17:38

Hrvati nemaju šta da pišu pa stalno gledaju u Srbiju i analiziraju šta radi naša vlast. Mislim da bi im bilo bolje da gledaju i analiziraju kako će ih Brisel i EU dovesti do bankrota.

Branka Met

15.06.2022. 17:58

Ovo više nije glupo i zlonamerno! Ovo je jadno i bedno! Zar je moguće da se toliko bavite Vučićem i Srbijom umesto da pometete svoje dvorište prepuno problema. Šta vas briga koja je politika Srbije i još gore što vas briga ko vodi Srbiju. ILI ipak po nečijem nalogu blatite Srbiju i Vučića kako bi se Hrvatskoj i njenom rukovodstvu za brojne gluposti progledalo kroz prste. Toliko o vašoj samostalnosti, snazi i čistom obrazu da drugome držite slovo o političkoj korektnosti.

Kad porastem biću Raković

15.06.2022. 18:22

Građani Srbije ne žele da budu kolonija, zato neće u EU. Nećemo priznati Kim, ta američka tvorevina će imati sve manju međunarodnu podršku kao i njihovi američki pokrovitelji i završiće kako su Ameri i navikli u poslednje vreme - porazom i gašenjem. Sankcije Rusiji nećemo uvesti. Ali nema svrhe objašnjavati alpskim konjušarima, nacističkoj braći po genocidu.

Zoran

15.06.2022. 19:41

Haranga od strane branilaca i sprovodilaca nacizma, ustasluka se nastavlja od cijele EU, Balkana. Da li EU zna sta radi. Zna, naravno. Ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da otkrije trag. Konačno od II sv.rata su otkrili karte. Jasno je kao dan da nacizam, ustasluk nije nestao, naprotiv konačno se razbuktao. Zasto? Pa zato što imaju podršku od najvećih nacističkih zemalja. SAD, VB, Njemačke a da ne govorim o satelitima koji vjekovima mrze Rusiju i Srbe.

Dara

15.06.2022. 20:33

Naravno da nije glup, on je dobar šahista! Jedini ko je zaista glup, zavidan i zlonameran je hrvatska politička ustašoidna i histerična klika, zajedno sa provladinim medijima! Što ne pogledate za sobom, u svoje dvorište?!Napunili ste ga gov***a, pa sad bacate preko ograde?

Vesna

15.06.2022. 22:02

Bavili bi se oni sobom, ali ne znaju kako.Pa paznju svoje janosti po di foltu drze na Srbima.Drugo stizemo ih i u BDP, duzini autoputeva, cak i prestizemo imamo i brzi voz pa kako je sve to moguce posle sankcija bombardovanja i stalnog decenijskog gusenja.Za razliki od nas oni su pomagani novcem, kreditima nepovratnim, sto od EU sto od Vatikana pa im opet nista ne ide. I drzava ce im otici u Bozju mater kad se uzjogune njihove jace komsije.

BOGDAN

18.06.2022. 08:29

AKO SRBIJA POSTANE CLANICA NACISTICKE TVOREVINE TAKOZVANE EU GDE SE KRIJE CETVORTI RAJ TO ZNACI DA CE SRBIJA PONOVO BITIU U JEDINSTVO SA USTASKU DRZAVU RVATSKU.