RADIMO U INTERESU GRAĐANA: Vučić poručio da između zemalja Otvorenog Balkana više nema bilateralnih problema

Novosti online

08. 06. 2022. u 10:46

SAMIT regionalne inicijative Otvoreni Balkan u Ohridu svečano je otvoren danas. Samitu prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije Dimitar Kovačevski i Edi Rama, kao i zvaničnici Crne Gore i BiH.

РАДИМО У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА: Вучић поручио да између земаља Отвореног Балкана више нема билатералних проблема

Foto: I. Marinković

- Ovo je dobra ideja i nadam se da će iz godine u godinu imati sve više pristalica - rekao je Vučić prilikom obraćanja.

- Ovo je naša inicijativa, incijativa ljudi sa Balkana, onih koji shvataju da moraju da se povezuju i da moraju sami da rešavaju probleme. Sve što smo radili, i u ekonomiji i sve što je važno za građane, odražava se u odnosima Severne Makedonije, Srbije i Albanije. Gotovo da nemamo bilateralna otvorena pitanja, nemamo nikakavih zahteva ni prema kome, sem da budemo prijatelji i radimo u korist građana- poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)