ĐUKANOVIĆ: Ubistvo Olivera Ivanovića koriste da naprave haos pred izbore

Novosti online

29. 03. 2022. u 16:06

ČLAN predsedništva SNS Vladimir Đukanović reagovao je podovom intervjua objavljenog na portalu Krik a sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem.

ЂУКАНОВИЋ: Убиство Оливера Ивановића користе да направе хаос пред изборе

Vladimir Đukanović, Foto N. Fifić

- Sada već mrtvi Lainović dolazi u Novi Sad gde se sastaje sa, takođe sad mrtvim, Gligorijevićem koji mu donosi novac, a inače ne zna za šta mu donosi pare. A ovaj mu se, sav našmrkan, poverava da su to pare koje mu se isplaćuju zato što je ubio Olivera Ivanovića. Posle toga, takođe sada već mrtvi, Gligorijević se poverava svom najboljem prijatelju koji dve godine ćuti o svemu tome i tačno pred izbore odlučuje da progovori o svemu tome i KRIK to emituje. Situacija je sledeća: mrtvi Lainović je rekao, takođe sada već mrtvom Gligorijeviću, oko tog ubistva Olivera Ivanovića. I, takođe sada već mrtvi, Gligorijević govori svom prijatelju koji ćuti dve godine i progovara sada pred izbore. Sada se to uzima kao kredibilno da bi se vodila kampanja koju KRIK vodi. Niti to ko može da proveri, jer mrtva usta ne govore, a dvojicu imamo mrtvih. Ali to ste tako ispalili i pokušavate na tako jedan primitivan način da vodite ne-znam-kakvu kampanju. Je l' vi zaista mislite da je ovde neko lud i da se zakopčava na leđa i da to tek tako može da prođe i da se tako kreira i izmišlaj kampanja?! – rekao je Đukanović.

On je dodao da “određene službe ne spavaju i da imaju za cilj da stvore tenzije pre izbora”.

- Očigledno da određene službe ne spavaju i da pokušavaju na sve načine da naprave tenzičnu situciju pred izbore. Upravo sa onim lažima o izmišljenim navodnim fantomskim pozivima biračima i ovo dodatno sada što rade... Činiće to kako bi za izbore napravili cirkus i haos i kako bi delegitimisali izborni proces i kako bi dali kakvu-takvu šansu za nekakve proteste jer se zna da njihovi favoriti, a govorim o onima koje određene strukture sa strane očigledno protežiraju – Đilas, Marinika Tepić i ostali, nemaju baš nikakve šanse na izborima. Toliko o kampanji KRIK-a i besmislu koje su danas objavili. – kazao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ JE KRALJ AUSTRALIJE: Novak razbio Cicipasa u finalu Australijan opena, jači od povrede, provokatora i Australije!