VULIN ODGOVORIO DŽAFEROVIĆU: Napadi na Vučića su glupi koliko i licemerni

Novosti online

08. 02. 2022. u 20:23

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom napada i optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se meša u unutrašnja pitanja BiH, a koje je izneo bošnjački član Predsedništva te zemlje Šefika Džaferovića.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ЏАФЕРОВИЋУ: Напади на Вучића су глупи колико и лицемерни

MUP

- Džaferoviću nije prvi put da napadima na predsednika Aleksandra Vučića pokazuje strah i provincijalne komplekse pred iskrenom i otvorenom politikom koju vodi Srbija. Ne može Aleksandar Vučić da bude toliko posvećen miru koliko Džaferović može da izaziva i traži sukobe - poručio je Vulin.

Prema njegovim rečima, "U vreme kada drugi bošnjački predstavnik u Predsedništvu Bosne i Hercegovine odlazi u posetu Kosova i Metohije kao da je u pitanju država, a ne sastavni deo Srbije, Džaferović napada Aleksandra Vučića za mešanje u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine."

- Glupo koliko i licemerno, skoro kao kada Izetbegogić napadne Vučića da je sam sebe pokušao da ubije u Srebrenici. Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu kome je iskreno stalo do mira i napretka svih naroda, u tome bar u BiH nema ni jednog iskrenog sagovornika - saopštio je Vilin.

- Srbija je garant Dejtonskog sporazuma i ima dužnost da brine o njemu, a obavezu da brine o Srbima u Republici Srpskoj, o čemu li brine Džaferović osim da napadne Aleksandra Vučića, to nikome nije poznato", izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući napade i optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se meša u unutrašnja pitanja BiH od strane bošnjačkog člana Predsedništva te zemlje Šefika Džaferovića - dodao je Predsednik PS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)