BAHATO PONAŠANJE "EKOLOGA": Devojka na protestu opozicije pokazuje srednji prst (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 12. 2021. u 14:38

NA JEDNOM od skupova simpatizera opozicije koja i danas maltretiraju narod u prestonici i širom Srbije blokiranjem saobraćaja, usnimljena je devojka koja prostački maše srednjim prstom.

БАХАТО ПОНАШАЊЕ ЕКОЛОГА: Девојка на протесту опозиције показује средњи прст (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Podsetimo, u Beogradu je počela blokada auto-puta i Brankovog mosta.

Deo opozicije je najavio proteste za danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

Kako je najavljeno, u Beogradu će biti blokiran ili usporen saobraćaj na celom potezu autoputa kroz prestonicu, od Bubanj Potoka do Aerodroma, ali i na većim kružnim tokovima poput Slavije, Autokomande i kod opštine Novi Beograd.

Podsetimo, zbog najavljenih blokada u Beogradu sve komunalne službe su u pripravnosti kako bi se pružila maksimalna usluga Beograđanima.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je pozvao sve građane Beograda da komunalne probleme prijave na brojeve telefona 0800/110011 i 011/3090007 i uputio izvinjenje svim građanima što komunalne službe neće moći da funkcionišu punim kapacitetom zbog najavljenog zastoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)