NISAM pročitao Zoraninu izjavu, ali sam siguran da nije napadala naše članove stranke i da se njen komentar, u stvari, odnosio na one koji napadaju našeg predsednika.

Komentari (26)

NEKO IZ MASE

18.11.2021. 12:48

Можеш да кажеш шта хоћеш, али док политички комесар то не преведе на СРПСКИ ЈЕЗИК, све је џаба!

Leštanac

18.11.2021. 13:19

Krajnje je vreme da SNS izbaci ovu iz svojih redova. Nemogu da shvatim da niko iz Predsedništva ne reaguje na njene bahate izjave i otvoreno zastupa stavove kauboja. Ona bi nas ostavila bez gasa jer je jeftiniji od Ruskog. Drugo, zagovara zelenu energiju koju mi nemamo dovoljno da bi uvozili skupu kaubojsku energiju. Pa dobro majkumu!! Dokle više!!!!

Vanja

18.11.2021. 15:02

Svako ima pravo da bude član SNS-a, otvoreni smo za sve, ali svako ko dođe u stranku mora da poštuje ciljeve stranke ova rečenica je ključ svega . Svaka čast ?

Biljana M

18.11.2021. 18:04

I gospodin Martinovic je neko vreme govorio o Vucicu isto ono sto i Natasa Jovanovic, pokajao se on, pokajala se ona, i ne vidim nista lose u tome. Samo majmun ne menja misljenje. Mihailoviceva nema tapiju na SNS, mada bi ona volela da ima, i nije ona ta koja treba da odlucuje ko je podoban da bude clan stranke. Natasa ce biti prihvacena od clanstva sto je i najbitnije.

Uros B

18.11.2021. 18:54

Ovo mi izgleda kao borba Mihajloviceve za prezivljavanje u SNS-u. Nadamo se da nece preziveti na funkciji ministra, jer realno to ne zasluzuje. Mnogi od nas su ubedjeni da je upravo ona ta koja bi prva zabola predsedniku noz u ledja, u politickom smislu.