GLIŠIĆ O NAPADU MIHAJLOVIĆEVE NA JOVANOVIĆEVU: Valjda je mislila na one koji napadaju Vučića, ako nije, onda su nam različiti ideali

V. N.

18. 11. 2021. u 12:16

NISAM pročitao Zoraninu izjavu, ali sam siguran da nije napadala naše članove stranke i da se njen komentar, u stvari, odnosio na one koji napadaju našeg predsednika.

ГЛИШИЋ О НАПАДУ МИХАЈЛОВИЋЕВЕ НА ЈОВАНОВИЋЕВУ: Ваљда је мислила на оне који нападају Вучића, ако није, онда су нам различити идеали

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Jadranka Ilić/Zoran Petrović

Samo danas u svim Đilasovim medijima imate najpodmuklije napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i tako je svakog dana. Pretpostavljam da je na njih mislila. A ako nije, onda su nam različiti ideali.

To za "Novosti" kaže Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, a povodom izjave ministarke energetike Zorane Mihajlović o ulasku Nataše Jovanović u tabor naprednjaka.

Upitana da prokomentariše učlanjenje Jovanovićeve u SNS, Zorana Mihajlović je za TV K1 rekla da je SNS otvoren za sve, ali da misli da će stranka od toga imati više štete nego koristi.

- Ona je personifikacija radikalne politike, čiji ja nisam pristalica, jer mislim da je vlast devedesetih godina bila užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove. Svako ima pravo da bude član SNS-a, otvoreni smo za sve, ali svako ko dođe u stranku mora da poštuje ciljeve stranke, samim tim i Vlade i predsednika - rekla je Mihajlovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)