MARINIKA TEPIĆ DIREKTNO UGROŽAVA PORODICU PREDSEDNIKA Božić: Tužilaštvo pitam dokle?

Novosti online

24. 10. 2021. u 22:08

MARINIKA dobro naučenim gebelsovim metodama pokušava da zatrpa lažima već zagarantovan izborni fijasko svog sponzora Dragana Đilasa - izjavila je Sandra Božić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

МАРИНИКА ТЕПИЋ ДИРЕКТНО УГРОЖАВА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА Божић: Тужилаштво питам докле?

Foto: Pink TV printskrin

- Kako platu nije opravdala, izvukla je još jednom koke iz Morovića kao adut svog psihodeličnog radnog mesta i kandidovala se po ko zna koji put za Minhauzena godine. Spinujući i izmišljajući svakodnevno gomilu laži, više ne postoji šansa da kada vam ova žena kaže dobar dan, ne proverite da li je veče. - dodala je ona.

- Shvatajući da ne postoji baš ništa čime mogu da i najmanje uzdrmaju poverenje građana koje Aleksandar Vučić ima, pokušavaju, zagledajući se u njegov zdravstveni karton, da ciljaju njegovu decu i brata.

- Ta monstruozna, beskrupulozna kampanja koju preko svojih portala, novina i televizija vodi tajkun protiv poštene i pristojne Srbije udarajući na Danila i Andreja Vučića nije zabeležena ni u najširim svetskim razmerama.

- Udarci toliko bedni i niski, ali odraz bede i kukavičluka onog koji ih plasira, besprizornog skorojevića sa punim džepovima tuđeg novca Dragana Đilasa - rekla je Božićeva.

- I dok prodajući svoj obraz za mrvu sa stola Dragana Đilasa, Marinika Tepić ne preza da udari ni na decu ni na porodicu svojih političkih protivnika, dokazujući svim svojim besmislom pokornost i poslušnost svom jedinom gazdi-novcu, sa druge strane porodica Tepić i Đilas ostaju u Vučićevoj Srbiji bezbedna i zaštićena i nikoga se ne tiču!

- Poslednjim lažima u nizu, Marinika Tepić, žena koja najbliže veze neguje sa narko dilerima i kriminalcima, bukvalno ucenjuje glavu Andreja Vučića direktno mu ugrožavajući po ko zna koji put bezbednost i život!

- Očigledno je da joj se može, tužilaštvo pitam dokle?

- Dokle žena sa osvedočenim vezama sa podzemljem, stotinama puta uslikana sa narko dilerima, ubicama i kriminalcima može slobodno da crta metu na čelu članovima porodice Vučić?!

- Do koje granice će se tolerisati nedela žene po čijoj se želji i afinitetima iseljavaju novinari, a po potrebi valute za koju radi Srbi proglašavaju genocidnim narodom?


- Očigledno je da joj se može, tužilaštvo pitam dokle? - pitala je Božić na kraju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: VUČIĆA I ORBANA DOČEKALO VIŠE OD 5.000 LjUDI NA HORGOŠU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)