"MARINIKA NE ODUSTAJE OD POLITIKE KRVI NA ULICAMA": Poslanici SNS odgovorili Tepićevoj

Novosti online

17. 10. 2021. u 18:38

DA Đilasova lopovska mašta može svašta uverili smo se više puta. U jednom od poslednjih, baš takvih, lopovskih snova sebe je video u kožnoj fotelji, iz koje može da nastavlja ono u čemu je najuspešniji - pljačkanje. Zamislio je već da ga u tu fotelju smeštaju stranci, kaže Nevena Đurić, narodna poslanica.

МАРИНИКА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ПОЛИТИКЕ КРВИ НА УЛИЦАМА: Посланици СНС одговорили Тепићевој

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

- Kako u državi Srbiji danas o svemu odlučuju građani, u ovoj zemlji postoje izbori i demokratija, bile su to puste želje i pusti snovi propalog tajkuna.

- To što izbori postoje i jeste njihov suštinski problem, jer odlično znaju da građani neće podržati njihovu lopovsku politiku, pa su zato očekivali da ih neko iz Evropskog parlamenta postavi na vlast. Uzgred, po mišljenju članova Multikom stranke, ako je baš neophodno da se održe izbori, onda je preduslov za "poštene" izbore da Aleksandar Vučić na tim istim izborima uopšte ne učestvuje. To je ta Multikom demokratija - dodaje Đurić.

Foto: SNS

 

- Kako su stranci, koje su Đilasova uposlenici vukli za rukav da im pomognu, uvideli sa kakvim neznalicama i lopužama imaju posla, sada ne valjaju ni oni. Iako su se Đilas i Multikom ekipa u njih zaklinjali. Iako su ih molili za pomoć. Ostaje im samo isprazno pljuvanje sopstvene države, koje više niko u Evropi neće da sluša.

- Zato, žuta tajkunsko - medijska banda poručuje, preko glavnog megafona i preletačice Tepić:

- Ne valja Aleksandar Vučić koji radi isključivo u interesu građana, i u interesu države. Valjaju lopuže koji koji rade lično za interese Dragana Đilasa i Multikom družine.

- Ne valja Aleksandar Vučić koji se lavovski bori i vredno radi, već valja žuti špekulant Đilas i njegovi uposlenici koji nevaspitano i prostački lažu i napadaju predsednika države.

- Ne valjaju ni stranci koje su lično doveli, jer im nisu ispunili željice. Na ove reči, sigurno se ceo kontinent potresao - od smeha. Na sve to, građani im poručuju da ipak podršku daju čoveku koji se ne povlači, ne predaje i ne odustaje, nikada, koliko god da je teško. Nesumnjivo je to Aleksandar Vučić. Poručuju i da ne zaboravljaju period nemaštine, brige, teskobe i strepnje, period kada su građani siromašili, dok se Dragan Đilas bogatio. To je presuda naroda, jedinog koji se pita u Srbiji. A narod svima daje po zasluzi, bez greške - zaključila je Đurić.

Foto: Printskrin

 

Terzić: Tepić pokušava da truje lažima građane Srbije

- Marinika Tepić, najveća preletačica na političkoj sceni Srbije, novim halucinacijama i bestidnim lažima, očigledno želi da od gazda Đilasa dobije i jedan tajni račun na platu koju dobija u Multikom stranci, kako bi mogla da deli svojim narko dilerima, koje je finansirala dok je bila pokrajinski ministar. Za vreme njihove lopovske vladavine nisu uspeli da započnu pregovore sa Evropskom unijom, a otvaranje poglavlja je bio samo pusti san za Đilasove olupine jer su se isključivo bavili punjenjem svojih džepova - rekao je Miloš Terzić, narodni poslanik.

- Sada narodnim parama Marinika Tepić, plaćeni megafon i stručnjak za izmišljene afere za račun gazde Đilasa pokušava da truje lažima građane Srbije. Mariniki ne odgovara to što u Srbiju dolaze strani investitori i što se zahvaljujući Aleksandaru Vučiću, otvaraju nove fabrike i nova radna mesta gde se ljudi zapošljavaju. Ipak nisu građani Srbije zaboravili da je tajkunsko-kriminalni i lopovski, režim Dragana Đilasa, zakatančio i uništio više od 500 fabrika u Srbiji do 2012. godine.

- Naprotiv, svi dobro pamte njihovu bahatost i uništavanje Srbije, kao i korupcionaške afere Đilasa i Marinike, dok je više od pola miliona građana Srbije ostajalo bez posla i na ulici, i to baš u vreme dok su se ona i njen gazda bogatili na muci i na nesreći ovog naroda. Isfrustrirani su jer Srbija danas uživa najveći međunarodni ugled u istoriji, ekonomski napreduje, više nego ikada, sigurno ide ka EU, ali i vodi računa o svojim interesima. Mariniki ostaje samo da potpisuje lažne optužbe za genocid zajedno sa Aljbinom Kurtijem, dok drhti pred istinom i novim dokazima o lažima koje padaju pred sudom, jer su sve izmišljotine tajkunsko-kriminalnog krila Multikom stranke, već raskrinkane - dodaje Terzić.

- Danas se u Srbiji cene rezultati politike Aleksandra Vučića i građani su ponosni na svoju državu, jer smo kroz otvaranje novih fabrika, novih radnih mesta i nove investicije, obezbedili sigurnu budućnost za sve naše građane. A Đilas i Marinika neka kukaju na sve to, van Srbije, do mile volje. Ovde ih odavno više niko ne sluša, a narod na takve gleda isključivo sa gađenjem.

Foto: SNS

 

Todorović: Marinika ne odustaje od politike krvi na ulicama

- Marinika Tepić ne odustaje od politike koju je odavno trasirao njen gazda Dragan Đilas - krv na ulicama po svaku cenu - naveo je Đorđe Todorović, narodni poslanik.

- Kada sva istraživanja pokazuju da Multikom partija ne prelazi cenzus čak ni na poziv evroparlamentaraca, onda je jedina opcija za tu organizovanu kriminalnu bandu građanski rat. Nije ih sramota što plan i program nikada nisu ponudili građanima Srbije, još veruju da će nasiljem doći na vlast i nastaviti tamo gde su stali 2012. godine.

- Zna narod dobro ko je na duži rok uništio pravosuđe, sarađivao sa kriminalcima i zatvarao fabrike. Zato im sada smetaju investicije iz čitavog sveta za koje je zaslužna politika predsednika Aleksandra Vučića. Smeta im jaka i nezavisna Srbija, koja se na prvom mestu bori za interese svih građana, a ne za račun Đilasa i Marinike. I treba da im smeta - u takvoj Srbiji mafijaši i lopovi nemaju šta da traže - istakao je Todorović.

JOKSIMOVIĆ: ĐILASOVA UPOSLENICA MARINIKA MRZI USPEH SRBIJE

Ne može ni dan da prođe, a da Đilasova uposlenica Marinika Tepić ne bljuje najgore laži o Srbiji i Aleksandru Vučiću - kaže Nemanja Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik

Toliko mrzi uspeh Srbije, to što konstantno rastu plate i penzije, što se kao nikada do sada grade putevi i pruge, što konačno imamo nove škole i nove bolnice, da mora okolo da trči i lupa gluposti ne bi li nekako probala da umanji uspeh koji je Srbija ostvarila zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici Aleksandra Vučića. Jer uspeh Srbije je poraz za nju i njenog gazdu Dragana Đilasa koji bi od Srbije ponovo da napravi svoje privatno preduzeće.

Zato su svakog dana sve agresivniji i prete sukobima i građanskim ratom, jer ih ne interesuje ni Srbi ni Srbija. Prolivala bi Đilasova dobošarka i krv među Srbima i pisala nove rezolucije o nepostojećem genocidu u Srebrenici, samo da se ona i njen gazda ponovo dočepaju fotelja koje su im, dok su bili na vlasti, služile isključivo za punjenje sopstvenih džepova pa sad ni sami više ne znaju gde su sve taj novac sakrili po belom svetu.

I dok priča o evropskih vrednostima u koje se ona i njen gazda lažno kunu, mogla bi i da im objasni kako su svojevremeno napravili Savez za Srbiju sa liderom Dveri Boškom Obradovićem koji se otvoreno protivi ulasku Srbije u EU. Sa lažnim sindikalcem Veselinovićem, koji je pozivao na silovanje premijerke. I kako su zajedno sa takvima jurišali na Predsedništvo, Skupštinu i javni servis, lomili i gazili sve pred sobom. Evropski, nema šta.

Zato joj je bolje da prestane da pravi budalu od sebe, jer niko ni u Srbiji, ni u Evropi nije ni lud, a ni blesav da padne na njene laži. Znaju odlično svuda u svetu da je Srbija danas moderna i uređena zemlja, kao što znaju i da je sve što im ova Đilasova narikača priča totalna glupost. Zato svi i u Evropi i u svetu pružaju punu podršku politici Aleksandra Vučića, jer su konačno u Srbiji dobili ozbiljnog partnera sa kojim mogu da grade bolji svet u kojem se ceni marljiv rad i odgovornost, a ne laži i obmane koje pokušava da im servira Đilasov najbolji "stipendista".

KESAR: TEPIĆ OPET IZNOSI NAJGORE LAŽI NA RAČUN SRBIJE

Opet je uposlenica Multikom grupe, Marinika Tepić, iznela salvu najgorih uvreda na račun Srbije i Aleksandra Vučića.

I nije joj to prvi put. Najgore laži i uvrede na račun Srbije je jedino što ona i njen gazda Dragan Đilas umeju danas da rade. Očigledno je da Marinika opet, po ko zna koji put, prezupčila na isti način kada joj se priviđala droga umesto kokošaka u Moroviću. Jedini koji žele nasilje i građanski rat na ulicama Srbije jesu upravo oni.

I ne samo da žele već ga i sprovode tako što napadaju policiju, ruše ograde od gradilišta, ulaze testerama na RTS i pozivaju na linč i progon članova i simpatizera Srpske napredne stranke. Do juče je skupina plaćenika od strane Dragana Đilasa trčala u Brisel i Strazbur kako bi dobili podršku za svoju suludu ideju da se dokopaju vlasti bez izbora, to im je naravno propalo, a danas već ponovo kukaju. Ne mire se sa činjenicom da ih je i EP otkačio, opet bi oni na vlast bez izbora, bez volje naroda? A zašto? Ta vlast im je bitna samo da bi po oprobanom receptu krali pare od građana Srbije, kako bi osnovali još koju Multikom grupu ili kako bi Dragan Đilas mogao da kupi još koji stan na Vračaru. Evropa da zaplače nad takvim "planom".

A građani Srbije vrlo dobro znaju ko je 2009. godine paralisao pravosuđe tako što je 1500 sudija i tužilaca ostavio na ulici jer nisu bili po meri tadašnje Demokratske stranke i Dragana Đilasa. Upravo je Dragan Đilas sa svojim komesarima iz DS postavljao sudije i tužioce kako bi obezbedio aboliciju od krivične odgovornosti za sve one stvari koje je radio do 2012. godine. Da li se na to pravosuđe danas žale Evropi?

Panika je u redovima Multikom stranke sve veća jer nema izgovora za silne fiktivne pozajmice kojima je Dragan Đilas hteo da kupi odanost i lojalnost svojih saradnika sa kojima je besomučno pljačkao budžet grada Beograda. I zato je potrebno svaki dan pljunuti na Aleksandra Vučića i Srbiju jer je on taj koji neće dozvoliti ponovno pljačkanje naroda od strane bivšeg tajkunskog režima. Danas Srbija krupnim koracima ide napred i to se vidi u svim oblastima. Za razliku od vremena tajkuna, kada su se zatvarale fabrike, firme, otpuštali ljudi koji su završavali na ulicama, danas možemo videti nove škole, bolnice, auto-puteve, institute. Sve te stvari pokazuju da Aleksandar Vučić jedino i isključivo radi za interese srpskog naroda i da ga ne zanimaju milioni i bankovni računi kao što to svakodnevno zanima Đilasa i njegove propale Multikom megafone. Ovakvi napadi od Marinike Tepić i njoj sličnih ne treba da nas čude, jer ćemo već na izborima u aprilu sledeće godine moći da vidimo gašenje propale i pljačkaske kamarile, kojoj su Srbija i njeni građani na poslednjem mestu. I koje se gadi cela Evropa, bez ikakve sumnje.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (13)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)