ALBANSKI ministar odbrane Niko Peleši izjavio je da NATO ili EU, kao i Albanija, treba da pripreme pristup "tako da ne ostanu nejasne kada se srpska vojska približi granici (tzv.) Kosova", preneo je prištinski Ljajmi.

Vatro Marx

23.10.2021. 18:03

Sta hoce Prístina da Zapad cuva tlo sto nikada nije pripadalo Siptaru to svi znaju u Europu i svijetu koji poznaju slucaj Kosmeta da je Srpska svijetinja. Prema tome mogu da lutaju po cijelom svijetu, pomoci im nema.Zapad dobro zna kakvu je gresku napravijo i nezna kako da se opravda, drugog izlaza nemaju vec Srpsko gnjezgo da napusti. Vrijeme svoje donosi, da moraju Kosmet vratiti u Autonomnu Poktajinu KiM. Pitam se sta ce ovi grlati monstruosi sa Kosmeta i gde ce da bjeze i da se kriju. A zna se dobro tko se ogrijesio taj mora pred Srpsku pravdu da odgovara, predpistavljam da ce Kosmet biti polu prazan.

Boban

23.10.2021. 18:03

Dobro je sto su napravili autoput za Albaniju da mogu brze da se vrate tamo odake su dosli na Kosmet kad amerikanci poviju rep kao u Afganistanu, a to ce bit mnogo brze nego sto oni misle. Bolje da ne cekaji povratak srpske drzave na KiM.

Miki Zg

23.10.2021. 18:43

E ,gosp. Peleši ,ako je tzv. Kosovo država u čemu je problem ? Pustite vi Kinu ,Rusiju ,Srbi brinu za svoj narod i građane na AP Kosovo i Metohiji .Imate svoju hibridnu državu Albaniju ,znamo kako je nastala ,pustite Srbiju ,tuđe ,to su dva različita svijeta !

Sukrija

24.10.2021. 14:04

Ako ce mo posteno..Albanija ima jako mnogo "dugova"..Srbiji i Srbima..Da probam nabrojati par..iz duge istorije neprijateljstva i okrutnosti prema nama..da preskocim prvi i drugo s.rat i pre toga vreme osmanskog carstva..Odnos prema Srpskoj manjini na teritoriji Albanije..,napadi sa teritorije Albanije regularnih snaga armije Albanije..itd,itd..Dovoljno ukoliko Bog da "oslobodimo" Albaniju jednoga dana..

buki

01.11.2021. 09:41

@Sukrija - Niste pomenuli zloglasnu ŽUTU KUĆU na teritoriji Albanije i monstruozne zločine nad Srbima počinjene u njoj. Te zločine je nadgledala albanska vojska i policija, koja je potom uz pomoć preprodavaca organa srpskih mučenika uništavala tragove zlodela.