TODOSIJEVIĆ NIJE DOBIO POZIV ZA ZATVOR: Albanci ga obaveštavaju preko medija

D.Z.

06. 10. 2021. u 10:08

IAKO je prema pisanju albanskih medija na Kosovu i Metohiji Ivan Todosijević, predsednik Privremenog organa opštine Zvečan i nekadašnji ministar administracije lokalne samouprave, trebalo danas da se odazove u Pritvorni centar u Severnoj Mitrovici, zbog izdržavanja dvogodišnje kazne zatvora koju mu je zbog „verbalnog delikta” izrekao Opštinski sud u Prištini, prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Todosijeviću nije ni uručen poziv!

ТОДОСИЈЕВИЋ НИЈЕ ДОБИО ПОЗИВ ЗА ЗАТВОР: Албанци га обавештавају преко медија

Foto Arhiva

- Todosijeviću nije uručen poziv da se javi u Pritvorni centar, već su nas o tome obaveštavali putem albanskih medija, koji su svojevremeno i objavili kaznu, pre nego što smo je mi dobili - kazao je za Novosti advokat Vlajić, koji dodaje da neće ništa komentarisati dok ne stigne poziv.

- Kasnije ćemo videti šta ćemo da radimo, a do tada nemam komentara - kazao je advokat Nebojša Vlajić, Todosijevićev zastupnik.

Inače, Opštinski sud u Prištini izrekao je kaznu Ivanu Todosijeviću na dve godine zatvora zbog njegove izjave o Račku, odnosno da je “povod za bombardovanje tadašnje SRJ bio izmišljeni masakr u Račku”.

BONUS VIDEO:

ROSU ODLAZI SA JARINJA: Prvo vozilo krenulo sa administrativnog prelaza

 

ZAPRATITE NPORATL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda