BILJA PANTIĆ PILJA: Tepić svakim danom laže, izmišlja i vara narod (VIDEO)

Novosti online

22. 09. 2021. u 14:07 >> 14:21

POSLANICA Skupštine Srbije Biljana Pantić Pilja održala je konferenciju za novinare ispred sedišta Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

БИЉА ПАНТИЋ ПИЉА: Тепић сваким даном лаже, измишља и вара народ (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Biljana Pantić Pilja je postavila Mariniki Tepić nekoliko pitanja.

- Kada će vratiti pokradeni novac? Kakvo joj je radno vreme i radno mesto? Koliko je para leglo na njen račun od narko-dilera? Nikada nismo dobili odgovor na ova pitanja. Zašto? Jer je njeno radno vreme kada pozove Đilas da odmah nešto tvitne. Ona svakim danom laže, izmišlja i vara ovaj narod, a sve zbog ličnog interesa. Nju ne zanima gradnja puteva, škola, napredak škole, nju samo zanima da dođe na vlast i napuni džepove - rekla je Pantić Pilja.

- U Srbiji ima nekoliko vrsta političara, u jednu vrstu spada Aleksandar Vučić koji se bori za građane Srbije, a druga vrsta su salonski političari, koji samo ponekad nešto tvitnu. Podsetiću vas, jedna od njih je Marinika Tepić, koja je bila ministar u pokrajinskoj Vladi, koja je nenamenski preusmeravala novac svojim pajtosima. Setimo se Filipovića, čiji je fitnes klub finansirala, onaj koji joj je pomogao da se obračunava sa nepodobnim novinarima, njemu je obećavala policijsku značku, a onda mu je okrenula leđa. Ona je zatim otišla u opoziciju i rešila je da kazni Srbe, ona je srpski narod nazvala genocidnim. Zatim je menjala političke partije, po principu "ko da više", a zatim se zaposlila kod Dragana Đilasa u kompaniji Multikom, koji je od naroda Srbije ukrao 619 miliona evra, što je i sam priznao - rekla je Pantić Pilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)