"AKO VUČIĆU SLUČAJNO OTKAŽE SRCE": Janković priznao kako su mu stranci nudili da ruši predsednika Srbije uz pomoć krtica iz SNS-a

Novosti online

14. 09. 2021. u 09:53

SAŠA Janković, gostujući u potkastu na Novoj, priznao je da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

АКО ВУЧИЋУ СЛУЧАЈНО ОТКАЖЕ СРЦЕ: Јанковић признао како су му странци нудили да руши председника Србије уз помоћ кртица из СНС-а

Foto: Tanjug

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija.

- Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? - rekao je Janković.

Ovim gostovanjem Jankovića napokon je na videlo izašlo to da su zapadni centri moći, a pre svega SAD, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)