VUČIĆ O NAPADIMA HRVATSKIH MEDIJA NA VUKANA: Zamislite kakav bi to skandal bio da mi komentarišemo kako se zovu deca Milanovića

Novosti online

24. 07. 2021. u 21:19

NAJTIRAŽNIJI hrvatski tabloid "Jutarnji List" optužio je predsednika Srbije Aleksandra VUčića za nacionalizam zato što je sinu dao ime Vukan. Predsednik je odgovorio na ove sramne optužbe.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ХРВАТСКИХ МЕДИЈА НА ВУКАНА: Замислите какав би то скандал био да ми коментаришемо како се зову деца Милановића

Foto: Printskrin/Pink

- Zbog dobrih rezltata Srbije počinju takve kampanje. Nastaviće se sa dalji pritiskom na Srbiju i srpski narod, po pitanju Srebrenice. Kao izgovore za napase koriste Vulinovu sintagmu "srpski svet", u smislu zajedništva i narodnog jedinstva. Zanjući šta nam predstoji ja sam uvek isticao da je politika Srbije samo očuvanje njenih granica. I oni su to čuli od mene desetinama puta. Mi ćemo sada prvi put u istoriji imati BDP koji u apsolutnim brojevima može da se meri sa njihovim. Srbija će preteći Republiku Hrvatsku i u tome je problem - istakao je predsednik i dodao:

- Mi smo za 50 posto uvećali BDP. Razumemo tu vrstu ljutnje i potrebu da se Srbija unizi, jer će Srbija nastaviti da raste.

- Spremni smo o svemu da razgovaramo sa Hrvatima. Što se tiče teksta o imenu mog sina, ja nisam idealna ličnost za njih na ovom mestu, jer demantujem sve što oni govore. Moja porodica je teško stradala od ustaške ruke. Sada kako kaže moj otac, posle svega toga, još da odlučuju kako će deca da nam zovu. Zamislite kakav bi to skandal bio da mi komentarišemo kako se zovu deca Milanovića. Vladika Sergej je rekao: "Dok razapinju Vučića, ja znam da nam dobro ide".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri