NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE: Predsednik Vučić se sastao sa Dačićem, izvestio ga o razgovorima u Briselu (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 09:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je ovog jutra razgovarao sa predsednikom Narodne skupštine Ivicom Dačićem u zgradi Predsedništva.

НАСТАВАК УСПЕШНЕ САРАДЊЕ: Председник Вучић се састао са Дачићем, известио га о разговорима у Бриселу (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Fotografije razgovora Vučić je objavio na instagram nalogu "budućnost Srbije".

- Jutarnji razgovor sa predsednikom Narodne skupštine Ivicom Dačićem. Izvestio sam ga o razgovoru u Briselu, a dogovarali smo i nastavak uspešne saradnje na korist i u interesu građana Srbije - piše u opisu fotografija.

Podsećamo, predsednik Vučić je juče u Briselu učestvovao u trilateralnom sastanku sa predstavnicima EU i premijerom privremenih institucija u Prišitini Aljbinom Kurtijem.

Albanci su optužili Srbe da su počinili tri navodna genocida nad njima od 1878. godine do 1999, što je predsednik kategorički odbacio kao skretanje pažnje sa pravih problema i važnih pitanja.

- Dostavili smo i na engleskom jeziku našim evropskim medijatorima, pokazali fotografije, i prebijenog dečaka Nikole Perića i Ranka Bacića i slučaj Dragice Gašić i sve što se dešavalo, pogrdne grafite na crkvi u Prištini i predstavili taksativno incidente u kojima su uglavnom Srbi žrtve ili srpski sakralni objekti - rekao je Vučić nakon razgovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024