ALBANCI HOĆE DA DESTABILIZUJU REGION: Nisu hteli da prihvate ključnu tačku, potegli sumanutu priču o tri genocida!

Novosti online

19. 07. 2021. u 16:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se obratio javnosti nakon pregovora u Briselu, tokom kojih je predstavnik privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti optužio naš narod za čak tri genocida.

АЛБАНЦИ ХОЋЕ ДА ДЕСТАБИЛИЗУЈУ РЕГИОН: Нису хтели да прихвате кључну тачку, потегли сумануту причу о три геноцида!

Foto: Printscreen/Pink

Vučić je na početku obraćanja rekao da je poslednji put kada je bio u Briselu mislio da ne može biti gore, međutim da ga je danas Kurti razuverio.

- Mi smo sve prihvatili, oni nisu hteli da prihvate ništa. Posebno je interesantno da Albanci nisu hteli da prihvate ni drugu tačku, a to znači uzdržavanje od akcija koje bi mogle da destabilizuju situaciju na terenu - rekao je Vučić.

On je istakao da su Albanci Srbe optužili za tri genocida - 1878, je bio prvi navodni genocid. Drugi je bio tokom Prvog ili Drugog svetskog rata, a treći 1999. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!