PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj komentarišući izglasavanje "Rezolucije o genocidu u Srebrenici" u Skupštini Crne Gore istakao je da svima koji su bili za to treba zabraniti ulaz u Srbiju.

Komentari (10)

eks

18.06.2021. 08:45

Crna Gora je NATO protektorat , pa je i premijer Krivokapić NATO-premijer. Jasno je da su CIA-NATO agenti infiltrirani u SPC i da je Krivokapić njihov trojanski konj.

zoran

18.06.2021. 10:49

Preterivanje oko zločina...to neće vratiti mrtve a ni olakšati žločincima ono što učiniše u ime koga i čega..pobiti nenaoružane ljude nije viteški, kako god.

buki

19.06.2021. 08:42

@zoran - I od goreg ima gore, a haški sud je te najgore nagradio slobodom i pokazao da Srbe tretira kao zečeve, na koje je lov dozvoljen. Što je još gore, ne da nije doveo do pomirenja naroda, nego i dalje intenzivno rade na udruživanju svih protiv Srba, koji istini za volju jesu jedini otpor Nato agresiji na Balkan. Srbi nikada nisu bili na strani agresora, uvek smo vodili odbrambene ratove, a da li ćemo se i ovaj put odbraniti od Nato-zla, videćemo.

Magvey

18.06.2021. 11:35

Ja sam protiv bilo kakvih zabrana jer bi ispalo da su samo ti poslanici (i niko vise) protiv nas. Mnogo obicnog sveta ima identicno misljenje kao i oni - i mi to ne mozemo promeniti. Mozemo prestati da odlazimo dole na odmor, i to treba uraditi.