ŠEŠELJ POSLE SRAMNE ODLUKE CRNE GORE: Zabraniti ulazak u Srbiju Zdravku Krivokapiću i svima koji su glasali za Rezoluciju

Novosti online

18. 06. 2021. u 07:00

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj komentarišući izglasavanje "Rezolucije o genocidu u Srebrenici" u Skupštini Crne Gore istakao je da svima koji su bili za to treba zabraniti ulaz u Srbiju.

ШЕШЕЉ ПОСЛЕ СРАМНЕ ОДЛУКЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Забранити улазак у Србију Здравку Кривокапићу и свима који су гласали за Резолуцију

Foto: Novosti arhiva

- Smatram da odmah treba da se zakaže sednica Vlade Srbije i da se svim poslanicima crnogorskog parlamenta koji su glasali za ovu sramnu rezoluciju zabrani ulazak u Srbiju! Takođe, da se ulaz zabrani i Zdravku Krivokapiću. Meni je u Hrvatsku zabranjen ulaz 20 godina, e isto tako i mi treba da postupimo. Ako smo dužni da se raspravljamo sa velikim silama, nismo dužni da se raspravljamo sa g*vnima iz crnogorskog parlamenta - rekao nam je Šešelj.

Podsetimo, u skupštini Crne Gore večeras je izglasana "Rezolucija o genocidu u Srebrenici" i smenjen je ministar pravde Vladimir Leposavić.

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a uzdržanih 7.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!