ISPLIVAO NOVI SNIMAK ČEDE JOVANOVIĆA: Svađa se sa Interventnom - "Gasi ta svetla bre, deca mi spavaju" (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 12:30

LIDER LDP Čedomir Jovanović sinoć je nešto pre 22 sata izazvao je incident u restoranu brze hrane na Novom Beogradu, a sada se pojavio snimak gde se vidi momenat kada je nakon toga vikao na policajce.

ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Свађа се са Интервентном - Гаси та светла бре, деца ми спавају (ВИДЕО)

Foto: Arhiva Novosti/Printskrin

Očevici su ispričali da je Jovanović uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u paramparčad, dok se on kasnije oglasio i tvrdio da su ga isprovocirali navijači. Nakon incidenta, Jovanović je sproveden u policijski automobil i odvezen u stanicu, a za njim je pošla i njegova supruga Jelena.

- Gasi ta svetla bre, deca mi spavaju. Je*** vam mater. Beži bre u pi*** materinu, skloni se - čuje se Jovanović kako se dere na policajce.

On je posle priznao da je udario u vozilo Interventne policije i da je smatrao da nije trebalo da dolaze.

Čedomiru Jovanoviću izmereno je više od 1,5 promila alkohola u krvi, a koliko je tačno imao u trenutku incidenta biće utvrđeno veštačenjem na osnovu dobijenog rezultata i vremena koje je prošlo od momenta napada do vađenja krvi, preneli su mediji.

On je jutros izjavio da je do incidenta na Novom Beogradu došlo pošto su ga napali članovi pripadnika navijačke grupe "Hijene".

On je za TV Prva kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

- Ovde su kamere, i oko ovih zgrada su kamere, neću da pričam ništa dalje. To je sve snimljeno, pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim, tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta, i potvrdio da je dao izjavu u policiji.

(24 sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)