OGLASIO SE ČEDA JOVANOVIĆ: Objasnio zbog čega je došlo do incidenta u kom je demolirao lokal na Novom Beoradu

Novosti online

03. 06. 2021. u 07:36

LIDER LDP Čedomir Jovanović izjavio je jutros da je do incidenta na Novom Beogradu, kada je razbio staklo na jednom lokalu, došlo pošto su ga napali članovi pripadnika navijačke grupe Hijene.

ОГЛАСИО СЕ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Објаснио због чега је дошло до инцидента у ком је демолирао локал на Новом Беораду

Foto: Novosti

On je za TV Prva kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

-  Ovde su kamere i oko ove zgrade su kamere neću da pričam ništa dalje, to je sve snimljeno pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta.

On je rekao da nije bio prvi put meta napada navijačkih grupa.

- Ovde me redovno čekaju kao i sinoć. evo to je taj demolirani lokal. Da li sam ja bacio stolicu u ovo staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumeju i nijedan drugi - kazao je lider LDP:

- A to što je ovo staklo problem a nije problem Beton hala, njihovo divljanje, skidanje gaća, maltretiranje svakog poštenog čoveka, to sa mnom ne može da prođe. Niti da to očekuju od mene. Ovde živim svako jutro idem ovde u pekaru. Nisam ja došao kod njih nego oni kod mene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Rekao je da ne planira da podnese krivične prijave.

- Žao mi je, tu su bili ljudi. Nisu krivi. Nemam nikakve veze sa njima. Oni rade, zbog toga mi je žao. Nek ne dolaze kod mene. Nek me zaobilaze na ulici, apsolutno me ne interesuje, niššta me ne obavezuje. Da nisu došli, da me nisu napali ne bi ništa od toga bilo - istakao je Jovanović.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)