Dobar dan. Ja sam Filip. Ispričaću vam jedan moj san: Dečak sa ovog snimka postao je TROSTRUKI UBICA (VIDEO)

Novosti Online

četvrtak, 16. 01. 2020. u 15:33

Добар дан. Ја сам Филип. Испричаћу вам један мој сан: Дечак са овог снимка постао је ТРОСТРУКИ УБИЦА (ВИДЕО)
Prethodnih dana, hrvatski mediji su objavljivali detalje iz njegovog privatnog života
Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus javnostinakon što je proteklog vikenda uhapšen zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo u Splitu, a sada se na društvenim mrežama počeo deliti njegov snimak iz 2006. godine, prenosi jutarnji.hr.

On je tada, još kao osnovac gostovao u emisiji Jabuke TV-a 'Dica sritnih lica'. Zavadlav je novinarima morao da prepriča jedan svoj san, a otkrio je da je sa svojim školskim kolegama otputovao na ekskurziju u Australiju.

Pročitajte još - Potresna ispovest MAJKE UBICE IZ SPLITA: "Filip je psihopata, a mlađi sin je pretio da će me ZAKLATI NA SPAVANjU"

Prethodnih dana, hrvatski mediji su objavljivali detalje iz njegovog privatnog života.

Tako smo saznali da je Filip odrastao u disfunkcionalnoj porodici pa su još 2008. godine on i njegov brat pobegli u policiju nakon što ih je njihova majka istukla.

Osim zabrinjavajućih odnosa u porodici, jedan Filipov brat svojevremeno je izdvojen iz porodice, u Zadru je završio srednju školu, nakon čega su počeli i problemi s drogom. Ipak, njihove komšije tvrde da su najveći krivci za celokupnu situaciju njihovi roditelji jer 'da su dečaci odrastali u normalnoj porodici, to se sigurno ne bi dogodilo'.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije