Albanija: Policija i lokalne vlasti pomažu uzgoj marihuane

Tanjug

01. 08. 2017. u 18:22

Албанија: Полиција и локалне власти помажу узгој марихуане

Ilustracija, AP Photo/John Locher, file

Albanski ministar unutrašnjih poslova Dritan Demiraj izjavio je da se u Albaniji marihuana uzgaja uz podrsku policije i lokalnih vlasti

Albanski ministar unutrašnjih poslova Dritan Demiraj izjavio je da se u Albaniji marihuana uzgaja uz podrsku policije i lokalnih vlasti, navodeći da poseduje spisak od 124 imena osoba koje su vođe kriminalne narko-grupe.


"Treba da se kaže istina, bez podrške politike nema uzgajanja marihuane. Bez podrške policije i lokalnih vlasti, gradonačelnika opština, predsednika opštinskih skupština, lidera njihovih partija, nikada ne može da se uzgaja marihuana", rekao je Demiraj.


On je dodao da su zabeleženi slučajevi kada su tone marihuane otkrivene u kućama zaposlenih u policiji, prenela je MIA.


"Posedujem ogroman spisak sa 124 imena, zbog funkcije koju obavljam, i zahvaljujući dobroj saradnji sa drugim agencijama. Ovaj spisak su pripremile različite agencije koje ovde neću spomenuti", rekao je Demiraj u jednoj televizijskoj emisiji.


Prema njegovim rečima, spisak poseduju premijer Edi Rama i sva nadležna lica, koji, kaže, treba da ga imaju i koji treba da rade zajedno na iskorenjivanju tog fenomena u Albaniji, kako zemlja ne bi više figurirala na karti zemallja uzgajivača i trgovaca drogom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Искандер М

01.08.2017. 20:28

Помажууууу??А дал помажу отимању туђих територијааааа?!?!

Nebojsa007

01.08.2017. 21:11

Sta ce drugo albanci da uzgajaju vec marihuanu. Sledece je proizvodnja kokaina i heroina a dalje redom posto ne mogu da se setim naziva opijata...

Z.K.

08.08.2017. 20:47

Ako prekinu sa uzgajanjem marihuane mogu da se oproste od snova velike Albanije.