CIA OBJAVILA BIZARNU ZAGONETKU NA TVITERU: Mnogi su je rešili, možete li i vi? (FOTO)

Novosti online

15. 02. 2021. u 22:01

AMERIČKA Centralna obaveštajna agencija na Tviteru privlači mnogo pažnje, a tokom vikenda svojim sledbenicima postavila je romantičnu zagonetku.

ЦИА ОБЈАВИЛА БИЗАРНУ ЗАГОНЕТКУ НА ТВИТЕРУ: Многи су је решили, можете ли и ви? (ФОТО)

Foto: Tviter CIA

Čini se da američkim obaveštajnim agentima romantika nije strana pošto su kriptično čestitali Americi na Dan zaljubljenih. Dva dana ranije oni su postavili tvit sa simbolima koje je trebalo odgonetnuti, a rešenje zagonetke je bila čuvena rima koja se u SAD koristi na takozvani Dan zaljubljenih.

„Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Srećan Dan zaljubljenih iz CIA“, glasili su stihovi koje su korisnici mreže dekodirali od 12. februara.

Sama zagonetka nije bila neko naročito mučenje – za razliku od nekih „poboljšanih tehnika ispitivanja“ koje je agencija koristila u prošlosti – neki bi se mogli našaliti, piše Sputnjik internešenel.

Mnogima je, međutim, romantični prizvuk bio pomalo neskladan sa kontroverznim imidžom CIA narušenim špijunskim optužbama i tvrdnjama da se agencija više puta mešala u unutrašnje stvari stranih vlada.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠARAPOVU LJUBIO OVAJ POZNATI SRBIN: Maša umalo postala srpska snajka - čak birala i venčanicu (FOTO)