NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOD SRPCA: Svekar ubio snahu jer mu je smetalo što nema ručka (FOTO)

O. MATAVULJ-O. NIKIČEVIĆ

01. 04. 2019. u 20:03

Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu

НОВИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА КОД СРПЦА: Свекар убио снаху јер му је сметало што нема ручка (ФОТО)

Porodična kuća u Sitnešima,foto O.N.

NEĐELJKO Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snahu Ilijanu Popadić (41), majku dvoje dece, a potom se sam prijavio policiji!

Zločin se dogodio u nedelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima. Kako saznajemo, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.

- Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je doneo i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka - pojašnjava izvor blizak istrazi.

Od porodice saznajemo da je neposredno pre zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Nemačkoj. Videvši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao ćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

- Ćerki je rekao da su se njena majka i deda posvađali i da ju je on navodno udario. Ćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor - ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigle policija i Hitna pomoć - priča dobro upućeni izvor.


Ilijana Popadić,foto Fejsbuk

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Nemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živela sa svojom ćerkom i maloletnim sinom.

- Pre nekoliko dana se vratio iz Nemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub - pojašnjava naš sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

SMETALO MU ŠTO NEMA RUČKA

NEĐELJKO Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Kako saznajemo, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaha "slobodnije ponaša", izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je na nju pucao. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je "imao nameru da ga skloni".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Cedatnik

02.04.2019. 06:31

Drtina matora. Ostavis unucice sirocice... Treba ga baciti u neki bunar i zaboraviti na njega!

Vaske

02.04.2019. 06:57

Za ovakve životinje ili SMRTNU KAZNU ili kamenolom do kraja života, pa neka bira i sam sebi presudi, kao što je to učinio i pokojnici.

Glupan I Tupan

02.04.2019. 10:53

Ovo nema veze sa ručkom, po slici može dosta toga da se zaključi, starini je krivo što sinu nabija rogove. Ne pravdam ga, niti mislim da je u pravu, ali ručak sigurno nije razlog.

Mima

03.04.2019. 00:09

Pa sta god da mu je smetalo i šta god da je ona radila kako neki pišu u komentarima, nije razlog da je ubije. Ostavio je tu jadnu decu bez majke, grizu savesti sinu što je ostavio tu sa dilejom, šta reći... Jedno je svadja i da ti se neko ne dopada, ali oduzeti nekom život i to ženi svog sina, majci unuka... Onda nesto nije dibidus u redu sa tim čovekom. Jadna ta ćerka što je našla tako, užas...