PORODICA Anje Stojanović, otac, majka i brat Aleksandar, koji su tragično nastaradali u požaru koji se u subotu ujutru dogodio u soliteru u Bulevaru Milutina Milankovića 110 na Novom Beogradu sahranjeni su danas u 11.00 časova na groblju na Bezaniji, saznaju "Novosti".

Kako su za naš list rekli Anjini prijatelji, ona je sahranu jako teško podnela. Prijatelji su trenutno uz nju i pomažu joj da prebrodi današnji dan.

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić rekao je danas u intervjuju za TV Prva da će Grad Beograd pomoći Anji od psihološke podrške do konkretnih stvari kao što je stan i posao.

Pročitajte i: Pakao na devetom spratu odneo majku, oca i sina, spasla se samo ćerka, bračni par izgoreo na 10. spratu: Dan posle katastrofalnog požara u Beogradu

- Gradska skupština na taj način reflektuje stav svih Beograđana i nećemo se obrukati. Moramo devojčici pomoći posle ove katastrofalne nesreće koja ju je zadesila u ovoj opštoj situaciji, te stvari su užasne. Tu smo svi zajedno da joj pomognemo i obećavamo da ćemo joj pomoći. - istakao je Radojičić.